Uniforme medicale antimicrobiene: de ce merita sa investesti in ele?

Principalul motiv pentru care uniformele medicale au fost concepute pentru medici si asistente a fost de a limita tot mai mult contaminarea cu virusuri si bacterii contactate de la pacientii bolnavi.

In prezent, producatorii au tinut cont de aceasta intrebuintare, incepand comercializarea unor produse realizate din materiale antimicrobiene, care resping perfect contactul cu germenii si virusurile. Printre acestea se numara si uniformele WonderWink, care au un aspect placut si care indeplinesc cu precizie toate criteriile de protectie si confort.

Cum au fost concepute uniformele antimicrobiene?

Spre deosebire de o vestimentatie normala, tipica, pentru uniformele antimicrobiene se utilizeaza diversi agenti care combat bacteriile, infuzati chiar in tesatura materialului, astfel incat raspandirea microbilor si a microorganismelor daunatoare sa fie oprita. Multumita tehnologiei moderne, astfel de piese vestimentare pot fi cumparate si de la Tesa Medical, un portal online care pune la dispozitia tuturor celor interesati produse, dispozitive si aparaturi medicale de o calitate superioara.

Principalele avantaje ale purtarii uniformelor antibacteriene

Materialul din care astfel de uniforme sunt concepute este unul corect tratat in prealabil, astfel incat sa stopeze raspandirea virusurilor. De asemenea, calitatea materialului este una superioara, astfel incat sa faca fata cu succes spalarilor multiple. Desi resping microbii si germenii, tot trebuie sa fie dezinfectate corect in fiecare zi. TesaMedical.ro asigura tuturor medicilor si asistentelor o oferta bogata de modele si culori ale acestor uniforme, astfel incat sa se potriveasca perfect cu propriul stil. In plus, sunt confectionate si din materiale placute la atingere, astfel incat sa fie confortabile mai ales in turele indelungate de munca.

Uniforme WonderWink | TesaMedical.ro

Uniforme medicale antimicrobiene

Mirosurile neplacute sunt combatute

Un alt motiv pentru care merita ca achizitorul sa investeasca in uniforme antimicrobiene este redat si de faptul ca nu dezvolta mirosuri neplacute dupa folosiri indelungate, pentru ca impiedica absorbtia fluidelor.

Cu alte cuvinte, vestimentatia unui medic sau a unei asistente care lucreaza mai ales intr-un mediu predispus contactarii virusurilor si bacteriilor, cum ar fi spitalul, trebuie sa fie confectionata din materiale potrivit tratate, astfel incat sa respinga microbii, dar si absorbtia fluidelor pentru un nivel ridicat de protectie si confort.

Close Comments

Comments are closed.