Unde se pot vinde cartile vechi?

Exista foarte multi oameni care isi doresc sa scape de cartile vechi din biblioteca pentru a face loc unor volume noi, de actualitate. De asemenea, cu timpul, preferintele literare se schimba motiv pentru care cititorii se afla in impas atunci cand vor sa vanda volumele uzate.

In ajutorul acestora, vin cei de la Printre Carti, un anticariat de carti online, care cumpara carti din orice domeniu, indiferent de anul publicarii sau de editura. Este important ca toate volumele sa se afle intr-o stare perfecta fara urme vizibile de uzura si fara pagini rupte sau scrise. In functie de numarul cartilor din biblioteca, echipa se poate deplasa inclusiv la domiciliul clientului pe raza capitalei sau in imprejurimi.

In ce consta procesul de cumparare a cartilor

Dupa o analiza atenta a cartilor, se va face o estimare de pret, iar banii se vor achita cash, pe loc. In felul acesta, clientii isi pot cumpara alte carti de interes sau pot investi banii in locuinta sau intr-o vacanta, in functie de preferinte.

Orarul de functionare al anticariatului este destul de flexibil pentru a acomoda agendele incarcate ale clientilor. Cu alte cuvinte, echipa de achizitii este dispoibila atat seara, cat si in weekend, atunci cand majoritatea clientilor sunt liberi si au mai mult timp la dispozitie. Numerele de telefon sunt disponibile pe site PrintreCarti.ro.

Toate cartile astfel cumparate sunt atent verificate si listate pe site-ul anticariatului PrintreCarti.ro pentru a fi ulterior cumparate de cei care nu vor sau nu isi permite sa achite sume prea mari pentru volumele dorite.

Anticariat de carti online | Carti ieftine | PrintreCarti.ro

carti ieftine

Spre exemplu, celebrul roman al lui Mircea Eliade – Romanul adolescentului miop poate fi achizitionat cu doar 18 lei, raportul calitate – pret fiind mai mult decat avantajos.

In stoc exista peste 70.000 de carti, iar numarul acestora este in permanenta actualizat astfel incat clientii au posibilitatea de a gasi aproape tot ce isi doresc. De la beletristica si pana la carti de dezvoltare personala, istorie, geogrie sau carti de religie, domeniile sunt dintre cele mai diverse.

Asadar, cei care sunt in cautarea unor carti ieftine pot arunca un ochi pe site pentru a-si face o idee despre volumele disponibile. Exista chiar si posibilitatea ridicarii comenzilor chiar din magazine, sediul fiind in sectorul 2 al capitalei.

Close Comments

Comments are closed.