Unde gasesti parcare langa aeroport Henri Coanda?

O firma care presteaza servicii de parcare langa aeroport Henri Coanda lanseaza anunturi reale pentru soferii care calatoresc si vor sa isi lase masina in siguranta pe perioada in care lipsesc din tara. Specialistii de la https://park4fly.ro, cu sediul in Bucuresti sunt reprezentantii unei companii specializate in servicii auto, cum ar fi: inchirieri masini, service auto, parcare cu plata si asistenta rutiera. Parcarea se afla la doar 0.8 Km departare de aeroportul Otopeni, oferind, de altfel si transport gratuit catre terminalul de plecari.

Reprezentantii companiei se dedica celor care apeleaza la serviciile lor, clienti pe care ii trateaza cu corectitudine.

Cum procedez pentru a avea acces la serviciile de parcare langa aeroport Henri Coanda?

Pentru a facilita serviciile de parcare, specialistii au simplificat intreg procesul de rezervare a locului pentru masina, totul intamplandu-se online. In cazul in care clientul are nevoie de parcare pe termen lung Otopeni, el va apela telefonic compania pentru a beneficia de o oferta personalizata, valabila pentru parcarea care dureaza mai mult de 30 de zile.

Rezervarea unui loc de parcare se face foarte simplu – doar completand un formular privind perioada de care este interesat clientul, urmand sa fie ales tipul de masina: autoturism sau microbuz.

Ce alte servicii pot accesa clientii?

  • Supraveghere video non-stop;

  • Transfer gratuit individual de la si la aeroportul Otopeni;

  • Spalare masina exterior-interior;

  • Detailing interior sintetic;

  • Detailing interior piele.

Dupa alegerea perioadei, a tipului de masina si a altor servicii extra (optionale), clientul va completa un formular cu datele sale de identificare si ale autoturismului, precum si cu adresa pentru generarea facturii. Pentru rezervarea online, clientii primesc si un discount de 10%. Cu toate astea, clientii dispun de posibilitatea platii cu cardul sau cash la sediu. Odata completate toate campurile obligatorii, clientul trebuie doar sa apese butonul „rezerva locul de parcare”.

Parcare langa aeroport Henri Coanda | parcare pe termen lung Otopeni | Park4fly.ro

parcare langa aeroport Henri Coanda

Clientul trebuie doar sa parcheze masina, urmand ca un angajat al companiei sa il conduca individual la terminalul de plecari din aeroport. In plus, el este asteptat la terminalul sosiri atunci cand soseste in Bucuresti.

Pentru orice informatie referitoare la accesarea serviciilor de parcare, clientii dispun de asistenta apeland la numarul de telefon disponibil pe site.

Close Comments

Comments are closed.