Un zambet impecabil poate fi obtinut si intretinut doar cu tratamente stomatologice potrivite!

Efectuarea de tratamente stomatologice trebuie sa aiba loc la oameni inca de la varste fragede, cand dantura se afla in stadiul de dezvoltare. Vizitele periodice la medicul dentist inseamna prevenirea afectiunilor grave, care pot afecta sanatatea organismului. De altfel, tratamentele in caz de complicatii sunt costisitoare si dureaza, ceea ce poate fi evitat la timpul potrivit.

Detartrajul, unul dintre acele tratamente stomatologice pe care oricine trebuie sa le faca frecvent

Una dintre cele mai importante interventii ale medicilor asupra dintilor este detartrajul. Un detartraj efectuat periodic previne afectiunile de la nivelul danturii si asigura estetica placuta si sanatoasa a acesteia.

Detartrajul este neinvaziv si are drept scop indepartarea placii bacteriene si a tartrului de pe dinti. Vizita la un dentist din drumul Taberei, asa cum este unul dintre medicii clinicii Plaza Dent, trebuie sa aiba loc pentru a preveni si nu doar atunci cand aspectul danturii se deterioreaza si apare tartrul. Chiar daca nu este vizibil cu ochiul liber, tartrul exista pe suprafata dentara si afecteaza inca din prima zi.

Un detartraj efectuat de medici profesionisti, cu echipamente de inalta tehnologie, asa cum se intampla la Plaza Dent, nu va afecta sensibilitatea danturii. Chiar daca in randul oamenilor inca exista incertitudini in acest sens, echipa de medici cu experienta garanteaza indepartarea strict a petelor de pe dinti fara a afecta smaltul.

Ortodontia, ramura medicala care corecteaza defectele danturii

Tratamentele ortodontice sunt recomandate celor ce se confrunta cu defecte la nivelul dintilor. Acestea cuprind singurele metode sigure si de durata pentru reglarea oclusiei si a rapoartelor dintre maxilare.

Dentist din drumul Taberei | Tratamente stomatologice | PlazaDent.ro

dentist din drumul Taberei

Conform PlazaDent.ro, aparatele ortodontice sunt fie fixe, mobile, vizibile sau invizibile. In functie de problema cu care se confrunta pacientul, medicul va stabili ce tip de aparat ortodontic i se potrivese.  Cum functioneaza un aparat ortodontic? Presiunea exercitata asupra dintilor duce la realinierea acestora, precum si la corectarea muscaturii.

Tot acesta va antrena muschii si va influenta maxilarele catre o dezvoltare corecta si sanatoasa. In principiu, aparatele dentare sunt aplicate copiilor sau adolescentilor, la varsta la care corectarea danturii are loc mult mai simplu si rapid. Cu toate astea, multi adulti au apelat la astfel de tratamente, observand rezultate extraordinare.

Close Comments

Comments are closed.