Uitarea cheilor masinii in contact

Una dintre cele mai frecvente probleme care apar in cazul soferilor grabiti care necesita interventia rapida a specialistilor in asistenta rutiera este uitarea cheilor in contact. Asadar, in cazul in care cheile au fost uitate in contact si portiera masinii este inchisa, soferii care au parte de aceasta experienta extrem de neplacuta si care nu stiu sa se descurce singuri trebuie sa apeleze la serviciile Alotractari.ro pentru a porni rapid la drum. In caz contrar, solutiile pe care le gasesc pe internet si la care pot apela conducatorii auto in aceasta situatie se pot dovedi extrem de periculoase, iar spargerea geamului nu este deloc indicata.

Recomandarile specialistilor in locul celor mai haioase si periculoase solutii de deschidere a masinii in cazul cheilor uitate in contact – serviciile de asistenta rutiera

Internetul este plin de solutii “salvatoare” pentru orice de la probleme, de la probleme medicale grave, pana la probleme minore ale masinii, de la probleme care pot pune in pericol siguranta membrilor unei familii, pana la diverse reparatii ale obiectelor electronice si electrocasnice.

Mereu se gaseste cate un specialist, cu ghilimelele de rigoare care sa ofere solutiile “ideale” in situatii critice. Din pacate, aceste solutii pot provoca mai mult rau decat bine in anumite situatii, iar soferii autoturismelor care si-au uitat cheile in contact si au inchis portiera masinii nu trebuie sa incerce sub nici o forma urmatoarele idei descrise in amanunt online:

– Folosirea unei mingi de tenis

Pe internet exista ipoteza care indeamna soferii sa faca o gaura in mingea de tenis , sa o puna pe pe gaura cheii si sa o impinga. Presiunea aerului din minge ar trebui sa deblocheze portiera masinii, dar acesta nu este un lucru dovedit.

– Folosirea sireturilor de la pantofi

O alta metoda descrisa in amanunt pentru descrierea portierei masinii in cazul masinilor cu un sistem mecanic de blocare prin tragere este folosirea sireturilor de la adidasi. Intocmai ca intr-un desen animat, conducatorii auto sunt indemnati sa faca o bucla mica, sa impinga usor siretul in usa, sa pozitioneze bucla in jurul incuietorii si sa traga in jos in speranta ca aceasta solutie va da roade.

– Folosirea unui umeras de haine

O alta solutie foarte periculoasa care poate zgaria portiera masinii si zona din jurul acesteia este folosirea unui umeras de haine. Sunt tutoriale care indeamna conducatorii auto ca, in loc de apeleze la serviciile de asistenta rutiera, sa foloseasca o bucata sub forma de pana din lemn sau din plastic in forma triunghiulara pe care sa o introduca in coltul de sus a usii astfel incat sa distanteze usor portiera de plafon. Ulterior, umerasul din sarma se desface, se fabrica un carlig si se baga prin deschizatura usii pozitionand carligul in jurul incuietorii si tragand de aceasta. Inca o data, metoda se poate dovedi extrem de periculoasa si daunatoare pentru portiera masinii.

Asistenta rutiera | AloTractari.ro

Asistenta rutiera

Folosirea unei spatule sau a unei benzi de plastic

Internetul este plin de metode de descuiere a portierei masinii folosind o spatula introdusa in deschizatura laterala a portierei si impinsa astfel incat sa se poata ridica incuietoarea, sau folosirea unei benzi de plastic care se introduce prin mufa usii si se ridica incuietoarea.

Close Comments

Comments are closed.