Turnul Eiffel

Unul dintre cele mai faimoase repere din lume, Turnul Eiffel simbolizeaza Parisul. Aceasta capodopera a realizarii arhitecturale se ridica la o inaltime de 324 de metri. Structura alcatuita din 18.000 de piese de fier este sustinuta de 2,5 milioane de nituri.

Aici, turistii pot lua masa cu o vedere la primul nivel sau se pot delecta la restaurantul Le Jules Verne, cu stea Michelin, la al doilea nivel. La inaltimea emotionanta de 276 de metri, nivelul superior ofera o panorama superba, asupra orasului Paris si nu numai.

  • Unde sa mergi pentru o masa sau o pauza de cafea langa Turnul Eiffel

Le Bistro Parisien are o terasa in aer liber spectaculoasa, situata langa malurile raului Sena si o sala de mese cu vedere la Turnul Eiffel. Restaurantul se concentreaza pe bucataria franceza de sezon si este deschis pentru mic dejun, pranz si cina. Acest restaurant este unul dintre cele mai pitoresti locuri de luat masa, langa Turnul Eiffel.

Café du Marché atrage multi localnici care se bucura de meniul bistro la preturi rezonabile – este una dintre cele mai bune oferte din Paris. Pe langa optiunile sale de mancare, ofera si cafea, croissanturi si alte gustari.

Brasserie Suffren situata la doar cativa pasi de Champ de Mars, este o braserie tipica franceza care serveste preparate traditionale franceze la preturi accesibile, intr-o sala de mese in stil contemporan sau, pe o placuta terasa in aer liber.

  • Unde sa stai langa Turnul Eiffel

Hotelul Shangr intra in categoria hotelurilor scumpe, cu vedere la Turnul Eiffel. Acesta se mandreste cu cele mai uimitoare vederi. Este un luxos hotel de cinci stele ce ocupa fosta resedinta a printului Roland Bonaparte – fiind catalogat ca monument istoric.

Hôtel de Londres Eiffel – este amplasat pe o strada laterala, la doar cativa pasi de parcul Champ de Mars si de Turnul Eiffel. Acest hotel este recomandat calatorilor care prefera cazarea de tip boutique. Are trei stele si detine un interior deosebit, decorat intr-un stil vesel.

Hotel Eiffel Rive Gauche – este o alta optiune de cazare la un pret mai mic. Este unul dintre cele mai bune si ieftine hoteluri de langa Turnul Eiffel. Acesta are trei stele si se afla, la doar o scurta plimbare de parcul Champs du Mars.

Close Comments

Comments are closed.