Tu ti-ai construit o terasa exterioara?

Multe persoane cu gradini mari isi doresc sa construiasca o terasa exterioara pentru a fi folosita ca spatiu de relaxare sau petrecere.

Pavaje pret

Pentru a va da seama exact cum o sa arate terasa, va trebuie sa stabiliti care va fi scopul ei principal. Unii o vor doar pentru a avea un spatiu unde sa se bucure in liniste de o carte buna si un ceai fierbine, altii o vor pentru a lua masa cu familia la aer curat, iar unii vor sa faca petreceri afara si au nevoie de un loc amenajat in care lumea sa poata sta jos.

In functie de scopul pe care il va avea terasa, va fi usor de determiant si localizarea ei. Daca o vreti pentru relaxare, probabil va fi undeva unde este cat mai liniste. Daca o vreti pentru petreceri, o veti pozitiona cat mai departe de casa, iar daca o vreti doar ca loc de a petrece timp in familie, o puteti face chiar si lipita de casa. Insa inainte de a stabili localizarea, ganditi-va si la marimea pe care aceasta terasa o va avea.

Inainte de a va stabili bugetul pentru terasa, analizati tipurile de materiale pe care le veti folosi. In functie de climatul in care locuiti, va trebuie materiale rezistente la umezeala sau la soare puternic. Uneori chiar la ambele. Bugetul trebuie facut in functie de dimensiunile pe care le va avea terasa, materialele utilizate la construirea ei, dar si mobilierul si decoratiunile ce vor fi asezate acolo.

Pentru un plus de intimitate, puteti sa adaugati si un mic gardulet in jurul noului spatiu, iar daca in zona dumneavoastra ploua destul de des, recomadam sa construiti si un acoperis.

Pentru preturi mici la dale terasa si placari verticale, accesati www.dalepietra.ro.

Close Comments

Comments are closed.