Tractari auto pentru soferii in impas

O masina proprietate personala reprezinta o grija in plus. Unii soferi cunosc reguli de functionare si la ce trebuie sa fie atenti pentru a sti cand masina are nevoie de o reparatie sau de mai multa atentie, altii pur si simplu stau pana in ultimul timp, cand masina trebuie tractata la service fiindca nu se mai poate face nimic. Serviciile de tractari auto reprezinta cea mai buna solutie in acest sens, fie ca este vorba de transport cu platforma auto sau de o asistenta oferita la fata locului. Firma de specialitate http://tractări.ro/ ofera tuturor proprietarilor de autoturisme posibilitatea de a fi transportati intr-un mod inedit la locul potrivit.

Cine apeleaza la serviciile de tractari auto si de ce? | tractări.ro

transport cu platforma auto

Serviciile de tractari auto sunt destinate tuturor persoanelor care isi conduc masina proprietate personala sau masina de serviciu pe drumurile publice si au nevoie de asistenta si de transport pana la un anumit punct, fie ca este acasa sau la un service autorizat.

Serviciile de tractari si asistenta rutiera sunt accesibile ca si pret, iar specialistii se vor deplasa in mod prompt acolo unde se afla soferii in impas. In maxim cateva zeci de minute un echipaj apare la locul cu pricina, indiferent de conditiile meteo sau de ora din zi si din noapte.

Firma de tractari auto din Bucuresti au o flota raspandita in intreg municipiul astfel incat sa asigure interventie in timp util, fiind raspanditi in mai multe locatii, inclusiv in sectoarele 1,2,3,4,5 si 6 ale capitalei dar si in tara. Compania dispune de autospeciale de tractari pentru vehicule de mare tonaj pentru ca nu numai masinile mici se strica si ci tir-urile si camioanele. De-a lungul timpului, acesti specialisti au demonstrat eficienta serviciilor auto prestate de catre echipa si orientarea catre client, precum si respectul fata de nevoile celor aflati intr-o situatie delicata.

Close Comments

Comments are closed.