Torturi la comanda, senzationale si din ingrediente proaspete

In societatea moderna totul tinde sa se mute in mediul online, chiar si comertul. Comertul electronic a cunoscut un mare succes in ultimii ani, astfel incat din ce in ce mai multe afaceri se muta in acest mediu sigur si in permanenta dezvoltare. Exista acum o cofetarie online care trimite persoanelor interesate torturi la comanda, atat pentru aniversari, cat si pentru alte evenimente cum ar fi nunti sau botezuri.

La achizitionarea unui tort la comanda se pot primi briose cadou

Tortul este acel desert fara de care niciun eveniment nu ar mai fi reusit. Fie ca sunt invitati multi sau este un cerc mai restrans, fie ca acestia sunt foarte pretentiosi sau pur si simplu au venit sa se distreze, trebuie sa plece cu satisfactia ca au mancat un dulce de exceptie. Torturile realizate de cofetaria etorturi.ro sunt create dupa retete traditionale, numai din ingrediente proaspete si sanatoase si au un aspect elegant, dichisit, sau, de ce nu, amuzant.

Torturile pot fi de nunta sau de botez, insa si torturile mici aniversare sunt la mare cautare. In functie de numarul de invitati, se plaseaza comanda pentru un tort de un anumit numar de kilograme. La nunta, tortul poate avea diverse forme, mai multe etaje, poate fi “impodobit” cu flori dulci sau poate avea motive specifice. La botez, tortul se alege in functie de sexul copilului si de preferintele adultului.

Insa toate torturile sunt pregatite cu multa migala, din cele mai bune ingrediente, sunt facute cu unt fin, cu fructe proaspete, cu ciocolata belgiana foarte gustoasa si delicioasa, cu frisca naturala sau mascarpone. Daca tortul depaseste o anumita cantitate, se primesc gratuit si briose, in ton cu motivul tortului ales.

Cofetaria online eTorturi ofera oricui posibilitatea de a comanda un tort reusit din toate punctele de vedere, cu un aspect minunat si un gust divin, care va fi devorat de catre invitati. Oferta acestei cofetarii este foarte variata, sunt mai multe modele de torturi si combinatii de creme din care clientii pot alege ceea ce li se potriveste.

Close Comments

Comments are closed.