Tipuri de uniforme medicale disponibile la MediFashion

Ce meserie presupune strabaterea a zeci de kilometri in interiorul unei cladiri? Daca ati banuit ca este vorba despre meseria de asistent medical, aveti dreptate! Potrivit unui studiu publicat in MedSurg Nursing, asistentele medicale se deplaseaza peste 7 kilometri pe schimb, aproape dublu fata de cat parcurge o persoana obisnuit intr-o zi normala.

Este minunat ca la locul de munca se face miscare, dar acest lucru poate fi destul de obositor, mai ales ca in timpul delor 8 sau 12 ore de serviciu, putine sunt momentele in care asistenta sta jos. Daca aducem in discutie o asistenta de laborator, s-ar putea ca aceasta sa stea numai asezata, insa o asistenta de la terapie intensiva este intr-o continua miscare pe toata durata programului sau. Din acest motiv, niste saboti medicali de buna calitate ar face o treaba grozava pentru picioarele obosite.

Un lucru care poate face dintr-o zi grea, una mai placuta, este uniforma purtata. O uniforma potrivita, creste buna dispozitie si starea generala de bine a asistentei, dar mai mult decat atat, ii ofera confortul de care are nevoie pentru a-si putea indeplini sarcinile de serviciu. Exista o multime de optiuni in ceea ce priveste uniformele medicale, iar MediFashion, magazinul de moda medicala, va poate ajuta sa le alegeti pe cele care vi se potrivesc.

De exemplu, uniformele antimicrobiene sunt cele mai cautate si achizitionate uniforme medicale din zilele noastre. Acestea tin microbii si lichidele contaminate la distanta, fapt care ofera cadrului medical incredere deplina in sine si in faptul ca poate oferi pacientilor ajutorul potrivit fara teama de a-i fi contaminate hainele. Multe dintre uniforme sunt prevazute cu un tratament special cu ioni de argint si resping lichidele. Pe langa faptul ca arata bine, mai sunt si sigure!

Uniformele antimicrobiene, uniforme medicale, saboti medicali | www.medifashion.ro

uniformele antimicrobiene

Mai exista si uniforme cu tehnologie termoreglabila. Asta inseamna ca purtatorul se va simti bine din punct de vedere termic indiferent daca afara este frig sau cald. Aceste uniforme pot retine sau elibera caldura, in functie de temperatura. Chiar si in cazul transpiratiei, aceste uniforme tot pot face fata. Componenta de control al mirosului a fost testata si se dovedeste a functiona. O astfel de uniforma va permite utilizatorului sa se simta curat, proaspat si sa pastreze o imagine profesionala.

Aveti acum ocazia sa achizitionati incaltaminte si imbracaminte pentru zilele lungi de munca la spital sau clinica, doar accesand www.medifashion.ro! Veti gasi tot ce aveti nevoie si veti putea cumpara mult cheltuind putin!

Close Comments

Comments are closed.