Tehnologie revoluționară în realizarea coroanelor ceramice

Procesul realizării unei coroane dentare, implică în general mult timp petrecut în clinicile stomatologice și un real disconfort datorită procedurilor de restabilire a sănătății dintelui afectat, al amprentării, probelor și fixării finale a coroanei în cavitatea orală.

Dinții cariați, distruși parțial sau cu anomalii de formă sau culoare, pot fi înlocuiți acum grație celei mai noi tehnologii prezente în clinicile stomatologice de top. Cea mai dotată clinică stomatologică din sector 1, București oferă pacienților săi realizarea de coroane ceramice cu ajutorul celei mai noi tehnologii 3D CAD-CAM CEREC, o tehnologie revoluționară cu numeroase avantaje. În primul rând, timpul în care se realizează o coroana ceramica CEREC se reduce considerabil – de la câteva zile la doar o oră, amprentarea digitală conduce la o adaptare perfectă, se elimină disconfortul creat de vechea tehnologie (probe, amprentă, coroană provizorie, timpul pierdut), estetica este una deosebită – designul dintelui fiind realizat computerizat. Amprenta dentară este realizată cu ajutorul unei camere digitale intraorale, imaginea astfel obținută se convertește cu ajutorul computerului și software-ului CEREC 3D într-un model virtual tridimensional iar apoi cu ajutorul unității de frezaj se va realiza piesa proteică. După ce a stat câteva minute în cuptorul de ceramică, coroana este gata pentru a fi aplicată prin cimentare în cavitatea orală a pacientului.

Dacă îți dorești un zâmbet impecabil, poți beneficia de cea mai de succes restaurare fizionomică a dinților tăi prin aplicarea de fațete dentare ceramice cu o grosime de maxim 0,7 mm. Acestea sunt recomandate în caz de dinți ciobiți, fisurați, crăpați, colorații inestetice care nu pot fi înlăturate prin metode de albire, dantură imperfectă sau corectarea diastemei.

Clinica stomatologică Dental Place își întâmpină pacienții cu profesionalism și cele mai avansate tratamente din domeniul stomatologiei generale cât și în domeniul stomatologiei cosmetice. Fă-ți acum o programare accesând
site-ul lor www.dental-place.ro și vei beneficia de cele mai bune servicii stomatologice la cele mai bune prețuri.

Close Comments

Comments are closed.