Tapetul: 5 idei care te pot ajuta sa creezi un decor uimitor

Tapetele panoramice sunt inspirate din traditia modelelor si a anticului. Trecutul celebreaza prezentul aici, impregnat de poezie si prospetime intr-o modernitate incredibila si o istorie reinventata.

  1. Tapet cu design modern

Un tapet care reda o fresca murala, influentata de arhitectii si sculptorii secolului XX poate fi un model de tapet care va scoate orice incapere din anonimat si o va transforma. In plus, acesta poate fi pata de culoare din camere, fiind el insusi un element de decor. Cu un astfel de model este foarte usor de uitat faptul ca este vorba de un astfel de obiect folosit pentru amenajarea interioara.

  1. Redarea unui salon de prestigiu

Un tapet cu model exuberant, cu miscari super-realiste, poate face pe oricine paseste intr-o astfel de camera ca se afla intr-un salon nobiliar, cum ar fi sala de receptie. Un astfel de tapet poate fi potrivit atat pentru un living, cat si pentru un spatiu destinat publicului.

  1. Inspirat din Egiptul Antic

Un tapet care reda lucrarile si frescele sublime ale trecutului sunt revazute in puterea expresiva a modelelor adaptate pentru incaperile unei case. Astfel de tapete aplicate pe perete readuc la viata intr-un mod magistral, decoratiunile Egiptului antic.

  1. Jungla Urbana

Unul dintre tendintele actuale care este foarte apreciata atat de designeri, cat si de oameni obisnuiti, este tapetul cu motive din jungla. Tapetul cu frunzis exotic si tema cenusie, modelele fiind marite, intr-un design grafic contemporan, poate fi folosit pentru orice tip de incapere.

In plus, pe piata exista si astfel de tipuri de tapet adaptate pentru copii, astfel incat cei mici sa se bucure de o camera in care sa se simta liberi, ca intr-o jungla.

  1. Exotismul reinventat

Exotismul reinventat face referinta la tapetul floral, cu modele XXL. Aceste modele pretioase si exotice exalta natura, intre gri si culori subtile in semitonuri, care reinnoiesc astfel universul tapetului panoramic.

In concluzie, cei care doresc sa faca o schimbare in locuinta, fara a investi prea mult timp, efort sau bani, pot alege unul dintre modelele de tapet prezentate, care sa se potriveasca atat stilului personal, cat si stilului de amenajare al camerei vizate.

Close Comments

Comments are closed.