Sport nou, noi provocari

Tenis, gimnastica, fotbal, inot, atletism, sunt doar cateva sporturi de care ai auzit cu siguranta si pe care le poti practica la orice club care ofera un spatiu adecvat. Dar de squash ai auzit? Poate ca da, poate ca nu, dar afla ca este unul dintre cele mai noi sporturi din lume. Poate fi practicat la orice varsta, iar beneficiile sunt peste asteptari.

Practicand squash beneficiezi de un antrenament complet in doar 45 de minute. Sportul in sine este destul de solicitant. Este extrem de competitiv si cu miscari rapide. Din acest motiv, jucatorul trebuie sa aiba o conditie fizica buna. Iubitorii de squash trebuie sa aiba capacitatea de a se misca cu mare usurinta in teren, fara a obosi prea repede, in caz contrar, jocul nu va mai fi la fel de eficient. Ca in orice sport, conditia fizica este importanta, dar in jocul de squash este esentiala.

In doar 45 de minute, poti obtine efectele a ore intregi de cardio sau aerobic. Alergarea constanta, urmarirea mingii si lovirea acesteia, sunt destul de solicitante si obositoare. Daca nu ai o stare fizica buna, cu siguranta iti vei dori sa renunti, dar daca esti obisnuit cu miscarea si coordonarea muschilor, atunci totul va merge ca pe roate. Cu cat esti un jucator mai competitiv, cu atat mai mult ar trebui sa-ti doresti sa incerci acest sport.

Gandeste-te bine si foloseste timpul in favoarea ta. Decat sa stai ore in sir la sala, mai degraba iti antrenezi toate categoriile de muschi in doar 45 de minute. Rezultatul va fi uimitor. In timp scurt vei avea o sanatate fizica si psihica de invidiat, iar corpul tau va prinde conturul mult dorit.

Daca iti doresti sa joci squash in Bucuresti, afla ca ai aceasta posibilitate la sala squash in zona Baneasa. Detalii si informatii suplimentare poti afla accesand aerosquash.ro.

Close Comments

Comments are closed.