Solutia online pentru o platforma dedicata reparatiilor auto

Service-ul auto din Bucuresti, www.nordauto.ro, este o platforma dedicata serviciilor de reparatii auto,la cel mai accesibil pret propunand o gama larga de servicii in domeniu. Pe langa reparatiile de masini in Bucuresti , acesta asigura si intretinerea vehiculului si raspunde la exigentele cele mai inalte ale clientilor sai.

Service auto Bucuresti

Nordauto este adresa inconturnabila cand suntem nevoiti sa gasim servicii calificate pentru automobilul nostru. De-a lungul timpului poate ati intalnit persoane neserioasa, personal neprofesionist , serviciile lente, preturile colosale dar la Nordauto nu numai ca oferta de pret este cea mai corecta dar si rapiditatea si transparenta repararilor este incredibila. Rezolvarea problemelor masinii, sau simple testari si constatari ca totul este in regula, beneficiaza de expertiza profesionala, o echipa rapida si avizata care sa va ajuta cu toate cunostintele din domeniu. Puteti de asemenea sa ne contactati pentru o cerere de oferta in care sa descrieti problema masinii dumneavoastra iar noi vom calcula o oferta de pret personalizata si convenabila, in plus de alte factilitati speciale.

Pentru pregatirea controlului tehnic obligatoriu ,care preceda cateva luni de la cumpararea unui vehicul nou, si apoi controlul la fiecare doi ani, va putem acompania in pregatirea acestuia explicandu-va cateva dintre punctele cele mai sensibile ale automobilului astfel incant sa evitati o contra vizita platita.

De exemplu, pentru energia motorului se verifica tipul de carburant care trebuie sa fie corespunzator celui mentionat in instructiunile de pe talonul masinii. Placa de inmatriculare frontala si cea din spate trebuie sa fie in perfecta stare, nici lovite, nici fisurate si perfect lizibile. Numarul de inmatriculare conform cu cel din talon si in buna stare, cu vopseaua perfect uniforma. In ceea ce priveste farurile cu faza lunga si faza scurta, semnalurile laterale, becurile de frana,luminile interioare, toate aceste elemente trebuie sa fie conforme si in buna functionare (culoare, reglaj in inaltime, luminozitate corespunzatoare). Toate trebuie sa fie in stare de origine si serie, nici un echipament care nu are corector automatic nu este acceptat si va fi sanctionat pe perioada controlului, de asemnea si improvizatiile de materiale adiacente precum flashuri orbitoare, leduri cu culori neconventionale. De asemenea farurile din spate trebuie sa detina dispozitive reflectorizante in parasoc. Pe parcursul controlului tehnic se va verifica de asemenea canalizarea carburantului, pompa, carburatorul si rezervoarul .Toate trebuie sa indeplineasca starea corecta de functionare, precum si mecanismul de sapament. Orice scurgere inexplicabila sau fixatie gresita a tevii de esapament si a restului de echipament pot provoca irevocabil nevoia de o contra vizita exorbitanta. Service-ul Nord Auto va poate indruma prin expertiza si profesionalism ,pentru a marca un control tehnic seren.

Show Comments

Comments are closed.