Sneakers dama - Paperplanes New York

Intr-adevar, puteti purta incaltaminte sport dama in afara salii de sport, dar exista cateva reguli pe care trebuie sa le respectati! Bine, sunt si opinii care sustin ca pantofii sport folositi in sala de sport nu mai pot avea o alta intrebuintare. Inutil sa va spunem ca nu este adevarat. Iata cateva situatii:

1.Puteti purta sneakers dama cu blugi pana la glezna. Atunci cand purtati astfel de incaltaminte imbracati pantaloni care sa cada chiar deasupra osului gleznei. Nu ii purtati cu sosete, sau cel putin sa nu lasati sa se vada ca purtati.

2.Purtati haine retro cu sneakers. Astfel de haine se pot combina armonios cu incaltamintea sport.
3.Purtati sneakers cu blugi albi. O pereche de sneakers la care asociati blugi albi arata sic. Tinuta poate fi completata cu un top si o geanta tip postas pe care o purtati pe o parte. Incercati si blugi albastri cu o pereche de sneakers roz.

4.Sigur, puteti purta sneakers cu o rochie sau fusta, trebuie doar sa fiti atente. Fusta trebuie sa cada chiar deasupra genunchiului si poate fi asociata cu o geanta tip sac sic. Acest aspect parca spune: „Am mult de mers pe jos si multe de rezolvat astazi, dar eu sunt inca eleganta si fara frica!”. Puteti purta, de asemenea, o rochie din denim cu sneakers in culori luminoase.

http://paperplanes.ro/ este locul din care puteti achizitiona sneakers atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii. Preturile sunt atractive iar modelele sunt numeroase. Paper Planes este unic distribuitor in Romania al pantofilor sport pe care ii lucreaza in Coreea de Sud  printr-un sistem tehnologic avansat. Astfel de incaltaminte este frecvent intalnita in magazinele din Hong Kong, Taiwan, Coreea de Sud, Singapore si China. Din Romania, la acest moment pot fi achizitionati doar online insa se preconizeaza si deschiderea unui magazin fizic in Bucuresti.

Close Comments

Comments are closed.