Sfaturi pentru inchirierea unei case

Va recomandam ca atunci cand vreti sa va inchiriati locuinta sa incercati pe cat posibil sa mergeti la o agentie. O astfel de decizie va ajuta sa gasiti mult mai repede o persoana interesata sa inchirieze si, de asemenea, va ajuta sa inchiriati in siguranta.

Pentru a atrage un potential chirias si pentru a il determina sa vrea sa inchirieze locuinta este important sa tineti cont de mai multe aspecte dupa cum urmeaza:

– curatati cat mai bine casa sau apartamentul si incercati sa acoperiti chiar si cele mai inguste colturi sau cele care credeti ca nu se vad, probabil persoana care va viziteaza le va vedea;

– eliminati din peisaj obiectele personale cum ar fi pozele si accesoriile proprii, decoratiuni foarte personale, diplome si trofee sau medalii. Tot aici este important sa eliminati si tot ce pare vechi cum ar fi bibelourile si mileurile. O idee ar fi sa eliminati pentru o perioada macar si icoanele, nu stiti ce religie are persoana care se va muta si oricum daca se muta si le va aduce pe ale ei.

– reparati tot ceea ce poate fi reparat. Nu lasati tevi sparte la vedere, tevi care picura, chiuvete care nu se inchid cum trebuie, usi care scartaie sau ferestre care nu sunt etanse si lista ar putea continua la nesfarsit. Nimeni nu ar vrea sa faca reparatii in apartamentul vostru si in plus, este posibil ca potentialul chirias sa solicite o micsorare a pretului pentru a asigura el reparatiile.

– daca inchiriati cu tot cu mobilier este recomandat ca acesta sa fie in stare buna. Incercati sa reparati usile de la dulapuri care s-au desprins, sertarele care nu se mai inchid, tot ce scartaie si pare sa nu functioneze. La fel ca si mai sus, pentru ca potentialul chirias sa accepte mutarea sa aici, va cere o micsorare de pret.

– stabiliti un pret putin mai mare decat va doriti de fapt. Persoana care vine sa vada casa va vrea sa negocieze motiv pentru care este posibil ca scazand dintr-o suma mai mare sa ajunga tocmai la cea vizata initial.

Close Comments

Comments are closed.