Sfaturi pentru albumul de nunta perfect

Album foto personalizat

Un album foto de nunta este la fel ca o rochie de mireasa – menita sa fie uimitoare si menita sa fie privita. Iata cateva idei si sfaturi pentru un album de vis:

  1. Alege fotografiile favorite. Ganditi-va ca albumul este o inregistrare emotionala, nu una tehnica. Cu alte cuvinte, alegeti fotografiile fara de care nu ati putea trai. Cele mai bune albume sunt cele care contin fotografiile preferate.

  2. Lasa fotografiile sa vorbeasca de la sine

  3. Gandeste cronologic –ceremonia religioasa, receptie si petrecere sau after-party, dar pot exista si exceptii.

  4. Lasa imaginile sa curga – mai important decat ordinea este fluxul imaginilor. La fel ca o revista, albumul are nevoie de imagini de ansamblu, pentru a pregati privitorul pentru ceva si mai inedit.

  5. Alege mai multa culoare daca nunta ta a fost mai colorata – nu exista nicio regula pentru alegerea culorii sau a imaginii alb-negru, aceasta depinde de tematica nuntii, important e sa obtii un album foto personalizat.

  6. Alege fotografii cu marile momente ale ceremoniei – momente cheie, cum ar fi intrarea, rostirea juramintelor, schimbul de inele, sarutul, sunt neaparat necesare in orice album de nunta.

  7. Nu amanati – exista doua tipuri de oameni, cei care isi doresc albumul imediat si cei care asteapta ani de zile pana decid sa faca unul. Amanarea aduce cu sine pierderea esentei.

  8. Dimensiunea albumului trebuie sa fie pe masura nuntii – daca ai avut o nunta scurta, intima, nu ar trebui sa alegi un album extravagant. Daca ai avut o nunta mare, cu o multime de persoane invitate, decor extins si tot felul de accesorii si activitati, toate acestea ar trebui surprinse in album.

  9. Lauda-te cu albumul tau – lasa-l pe o masuta de cafea atunci cand ai musafiri, veti gasi usor subiecte de discutii, dar fereste-l de manutele mici si curioase ale copiilor si de razele directe ale soarelui.

Daca vrei ca toate dorintele sa-ti fie respectate, intra pe albumepremium.ro si comanda albumul mult visat.

Close Comments

Comments are closed.