Sfaturi legate de imbracaminte, pentru barbati

Hainele pe care le poarta un barbat si modul in care le si asorteaza reprezinta o carte de vizita a acestuia.

Si, daca femeile au parte de mai multe informatii la acest capitol, articole care sa contina sfaturi pentru barbati legate de imbracaminte sunt mai putine. Iata cateva indrumari utile in acest sens:

  1. Cei mai multi oameni, de cele mai multe ori, judeca si dupa cum se imbraca cineva, nu doar dupa cum se poarta; asadar, daca cuiva ii pasa de ce cred despre el cei din jurul sau, ar trebui sa fie atent la ce poarta.
  2. Daca ii place o anumita piesa vestimentara, trebuie sa aiba grija de ea. Isi pune pantalonii pe umeras dupa fiecare data in care i-a imbracat, isi ruleaza cravatele. Pentru incaltaminte, foloseste calapoade.
  3. Trebuie sa incerce sa aiba un minim respect fata de cum se imbraca in orice situatie. Nu iese din casa cu ce nimereste, prea neglijent, chiar si daca se duce doar pana la supermarket.
  4. Se straduieste sa asorteze cat mai des ceea ce imbraca si incalta (cureaua la pantofi, sosetele la costum).
  5. Trebuie sa invete sa coase un nasture. Este o indemanare de care s-ar putea sa aiba nevoie in viata si care ii testeaza putin rabdarea.
  6. Nu este indicat sa incerce sa faca diverse treburi de casa cum ar fi gradinaritul in haine cu care iese in oras sau cu care merge la serviciu. Sansele de a le compromite sunt foarte mari.
  7. Cel mai bun mod de a arata ca se imbraca bine fara efort este sa se straduiasca mult sa aleaga si sa potriveasca ceea ce va purta.
  8. Postura conteaza in proportie de jumatate in felul in care arata. Daca sta cocosat spre exemplu, poate sa poarte si cel mai scump costum si degeaba.
  9. Cealalta jumatate o reprezinta proportia in care ceea ce poarta i se potriveste. De aceea, nu conteaza mult sa investeasca o groaza de bani in haine, ci mai degraba sa fie atent la cum ii vin.
Close Comments

Comments are closed.