Sfaturi esentiale pentru siguranta in timpul verii pentru utilizatorii de scaune rulante

Vara este acea perioada din an in care cei mai multi utilizatori de carucior rulant se bucura de aer liber. Exista o varietate de activitati cum ar fi sportul, campingul, pescuitul sau un picnic in parc cu prietenii si familia. In functie de locul in care va aflati, caldura dogoritoare poate cauza anumite probleme care va pot face sa va ascundeti in interior. Fiti intotdeauna pregatit sa combateti cadura si sa va bucurati de soare urmand cateva sfaturi de siguranta oferite de catre echipa Magazinul Ortopedic pentru utilizatorii de scaune cu rotile!

Utilizarea protectiei solare a devenit o optiune zilnica pentru multi oameni. Cei care nu folosesc o asemenea crema pot simti simptome cum ar fi roseata pielii, mancarime, senzatie de arsura. In aceasta vara incepeti sa folositi crema de protectie solara cu un factor de protectie de minimum 30 sau chiar SPF 50. Urmati instructiunile de pe eticheta si sigur veti simti diferenta!

Daca veti petrece timp in aer liber intr-o zi fierbinte de vara, asigurati-va ca va imbracati corespunzator. Purtati imbracaminte din fibre naturale, precum bumbac, in, matase, bambus, deoarece aceasta ca ajuta sa pastrati pielea rece in timpul zilei. Sandalele sau slapii sunt o alegere excelenta in locul adidasilor.

Veti fi surprins cat de repede se poate deshidrata o persoana atunci cand este expusa la vreme calda. Feriti-va de simptomele de deshidratare, cum ar fi gura uscata, setea excesiva, gura lipicioasa, pielea uscata, cefaleea si scaderea cantitatii de urina. Consumul unei cantitati mari de apa va ajuta la prevenirea deshidratarii in timpul verii. Pastrati la indemana unul sau mai multe recipiente cu apa si beti de fiecare data cand veti simti nevoia.

Carucior rulant | cadru de mers | www.magazinulortopedic.ro

carucior rulant

Majoritatea scaunelor rulante au in componenta suprafete din plastic si metal. Aceste articole devin extrem de fierbinti cand se afla in lumina directa a soarelui. Pentru a evita arderea pielii pe suprafetele fierbinti, protejati-va cu o umbrela sau acoperiti zonele metalice si de plastic ale scaunului cu rotile.

Aceleasi sfaturi le puteti aplica si daca folositi un cadru de mers. Chiar si acesta se infierbanta sub razele soarelui. Daca doriti sa achizitionati noi produse ortopedice de calitate si la preturi corecte, accesati www.magazinulortopedic.ro si vizualizati produsele disponibile in stoc. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti apela la numerele afisate pe site si le veti primi!

Close Comments

Comments are closed.