Sfaturi de vacanta

Daca tocmai ai rezervat pentru lunile de vara oferte last minute Bulgaria sau una dintre ofertele de excursii in strainatate, atunci ai nevoie de cateva sfaturi, inainte de a iti impacheta bagajul si a pleca la drum.

  1. Fii rabdator. Nu gandi lucrurile din avans si incearca sa imbratisezi orice experienta cu mintea deschisa.
  1. Trezeste-te devreme atat in ziua plecarii, cat si in zilele din restul excursiei. Ai o ocazie, probabil, unica sa fii in locuri noi, asa ca nu iti petrece timpul dormind prea mult dimineata. Iar daca seara ai petrecut prea mult, cumpara-ti o cafea si admira rasaritul de soare. Nu vei regreta!
  1. Planifica din avans un buget pentru situatiile de urgenta. O vacanta e plina de situatii neprevazute si trebuie sa te asiguri ca indiferent de ce s-ar intampla, ai cativa bani pusi deoparte pentru a rezolva situatia.
  1. Interactioneaza cu localnicii. Aceasta e o modalitate de a afla cat mai multe detalii despre locul pe care il vizitezi si de a afla secrete pe care ghizii, de cele mai multe ori, nu le cunosc.
  1. Petrece cat mai mult timp in natura, indiferent care ar fi vremea. Nu ai plecat in vacanta pentru a poposi in baruri, ci pentru a te destinde!
  1. Fa-ti un cont online pentru backup al documentelor si pozelor pe care le faci in excursie. Trebuie sa te asiguri ca vei avea parte de amintirile imortalizate acolo, chiar daca se poate intampla ceva cu camera ta foto.
  1. Nu iti faci griji ca vei arata ca un turist. Iar daca ti se pare ca iesi prea mult in evidenta, incearca sa observi portul local si felul in care oamenii se imbraca, si, daca iti este la indemana, cumpara un articol vestimentar de-al locului si amesteca-te printre localnici.
Close Comments

Comments are closed.