Seteaza programele sa se deschida la un singur click, in loc de dublu click in Windows

Pentru utilizatorii dispozitivelor IT ce folosesc Windows 10 sau Windows 7 si doresc sa isi usureze munca dand un singur click pe programe sa se deschida, in loc de dublu click, exista metode foarte simple si eficiente pentru a schimba aceste setari.

Modul de functionare al click-urilor in Windows 10 si Windows 7

Indiferent ca folosesc Windows 10 sau Windows 7, utilizatorii pot deschide orice fisier si folder dand dublu click. Acesta este un comportament standard al dispozitivelor care poate fi schimbat astfel incat sa se poata deschide fisierele cu un singur click.

Utilizatorii care fac aceasta setare la Windows vor observa faptul ca sageata se transforma intr-o mana atunci cand este asezata deasupra unui element, iar cu un singur click, acesta se va deschide imediat.

Seteaza File Explorer sa se deschida cu un singur click in Windows 10

Cei care folosesc sistemul de operare Windows 10 pentru dispozitivele lor It, fie ca este vorba despre laptopuri sau computere pot deschide File Explorer cu un singur click daca deschid Explorerul, selecteaza fila Vizualizare, apasa Optiuni in partea dreapta si aleg din sectiunea Comportament la click, Un singur Click pentru deschiderea unui element. La final, operatiunea este incheiata prin apasarea butonului OK.

Seteaza deschiderea fisierelor si folderelor cu un singur click folosind cautarea

O alta modalitate de a transforma optiunea de click dublu in click simplu in Windows 10 si 7 este prin deschiderea ferestrei Optiuni Folder cu ajutorul cautarii. La sistemul de operare Windows 10, se poate folosi caseta sau butonul de cautare de pe bara de activitati de langa butonul Start pentru Optiuni Explorer.

In cazul dispozitivelor ce functioneaza cu sistemul de operare Windows 7, se va deschide meniul Start si se va cauta Optiuni Folder. Apoi utilizatorii trebuie doar sa deschida Comportament la click si sa activeze setarea Un singur click pentru deschiderea unui element, finalizata cu butonul OK.

Show Comments

Comments are closed.