Servicii Seo

PUBLICITATE PENTRU ORICE TIP DE ACTIVITATE

Metodele de Optimizare SEO pentru aducerea unui site intre primele rezultate in Google s-au modificat radical in ultimii ani. Astfel, daca in urma cu 3-4 ani era suficient schimbul de link-uri si inscrierea in directoare web, astazi, Google pune cel mai mult accent pe continut, pentru o mai buna experienta a vizitatorilor site-urilor respective.

De aceea am adaptat pachetele de promovare la noile cerinte si va putem oferi servicii complete, fara posibilitatea ca site-ul dumneavoastra sa fie penalizat in vreun fel, in urma update-urilor de algoritmi (Panda, Penguin, Hummingbird, etc).

Puteti alege pachetele noastre pentru ca site-ul dumneavoastra sa atinga prima pagina in Google, sa se mentina acolo sau pur si simplu pentru a va vinde produsele, serviciile sau pentru a va face conoscuta firma / brand-ul in mediul online, chiar daca nu detineti un site. Practic, putem promova orice tip de activitate comerciala si nu numai.

 Va punem la dispozitie 3 pachete preplatite de promovare online (nu prezinta obligativitatea incheierii unui contract pe o perioada mai lunga de timp, tipul acestora fiind one time payment) , concepute pentru orice tip de site sau magazin online, indiferent de vechimea acestuia :

Contine

Pachet SEO

STANDARD

300 lei

Pachet SEO

PROFESIONAL

600 lei

Pachet SEO

BUSINESS

850 lei

Realizare Articole Optimizate dpdv SEO ( 500 de cuvinte )

4 articole

8 articole

16 articole

Creare Blog Gratuit Optimizat dpdv SEO

(cate 1 articol postat pe fiecare blog)

2 bloguri

2 articole postate

4 bloguri

4 articole postate

8 bloguri

8 articole postate

Distribuire articole in Site-uri de tip Social Bookmarking

1 distribuire

2 distribuiri

4 distribuiri

Postari pe Facebook  ( cu link catre site )

2 postari

4 postari

8 postari

Distribuiri in Grupuri Facebook (minimum 2000 de utilizatori)

Distribuire in 2 grupuri

Distribuire in 4 grupuri

Distribuire in 8 grupuri

Postare in Directoare de Articole

1 articol postat

(Page Rank 0-2)

2 articole postate

(Page Rank 2-4)

4 articole postate

(Page Rank 4-7)

Postare Comunicate de Presa

1 comunicat

(Page Rank 0-2)

2 comunicate

(Page Rank 2-4)

4 comunicate

(Page Rank 4-7)

Postari Twitter            ( cu link catre site )

1 postare

2 postari

4 postari

Postari Google Plus   ( cu link catre site )

1 postare

2 postari

4 postari

Inscriere in portalul promovare romania

GRATUIT

GRATUIT

GRATUIT

 Tarife

300 lei

400 lei

600 lei

800 lei

850 lei

1209 lei

Probabil va intrebati de ce preturile noastre sunt atat de mici, de ce concurenta practica preturi de 5 sau chiar 10 ori mai mari… Noi nu pretindem plati separate pentru publicarea articolelor si avem un departament de content writing specializat pe SEO si promovare online. In plus, detinem cea mai complexa retea privata de site-uri din Romania, aproximativ 250 de site-uri cu Page Rank intre 0 si 7, de tip : site-uri de anunturi, directoare de articole, comunicate de presa, bloguri, stiri mondene, IT, directoare web si social bookmarking.

Articolele postate de noi nu asteapta aprobare, nu spamam, iar perioada publicarii nu expira niciodata. Am investit in reteaua proprie pentru a va putea oferi servicii complete de promovare, la preturi minime.

Domeniile noastre au o vechime intre 1 si 15 ani, iar pentru a va oferi o diversitate cat mai completa, tld-urile acestora sunt, pe langa .ro si .com, .net, .info, .org, .co.uk, .ca, .com.mx, .se, si multe altele. Site-urile sunt gazduite pe 7 servere diferite, cu IP-uri diferite si in tari diferite, pentru ca link-ul dumneavoastra sa aiba o importanta sporita.

Articolele pe care le realizam pentru dumneavoastra sunt de tip advertorial, complet optimizare din punct de vedere SEO si sunt publicate doar dupa ce primim acceptul dumneavoastra. De asemenea, daca doriti sa realizati dumneavoastra articolele ce vor urma sa fie publicate in reteaua noastra, acestea vor fi optimizate GRATUIT !

In cazul in care achizitionati mai multe pachete, articolele vor fi postate intotdeauna pe site-uri diferite (niciodata nu veti avea 2 articole postate pe acelasi site).

Promovam in permanenta site-urile din reteaua proprie, pentru a va oferi link-uri de o calitate din ce in ce mai buna si mai multi vizitatori targetati, la cele mai mici tarife din Romania ! De asemenea, ne asiguram ca acestea raman „curate” si garantam ca niciun link / articol postat in cadrul lor nu va atrage vreo penalizare de la Google.

Garantam prin contract prestarea tuturor serviciilor specificate in cadrul pachetelor de promovare si faptul ca raportul calitate – pret este cel mai bun din Romania.

Realizam rapoarte detaliate privind activitatea derulata pe parcursul colaborarii.

Pentru a comanda unul dintre pachetele noastre de promovare sau pentru a solicita o oferta de promovare personalizata, ne puteti contacta utilizand formularul din pagina de contact sau ne puteti apela telefonic la : 021.440.35.35 sau 0722.555.225

Close Comments