Scapa de teama cainilor strazii

Una din problemele de actualitate ale societatilor sunt cainii maidanezi. Nu toti, doar aceia care ranesc trecatorii sau copii ce se joaca in diverse locatii. Datorita lor, majoritatea persoanelor ce trec pe langa o haita de caini ai strazii, se tem,incep sa tremure, ori li se inmoaie picioarele involuntar, datorita gandului ca ar putea fi atacate.

Este pacat ca s-a ajuns la ocolirea animalelor nevinovate, pentru ca singura lor vina a fost ca au venit pe aceasta lume. Datorita unora din ei, precum si in cazul oamenilor, sunt bagati in aceeasi oala si catelusii care niciodata nu te vor rani, ci doar sunt intr-o continua cautare de afectiune. Din nefericire, acesta este rezultatul oamenilor haini, care atunci cand prind un animal al strazii, il supun la diferite chinuri.

Atunci, ce este de facut? Majoritatea sunt impotriva eutasanierii, fiindu-i mila de aceste suflete nevinovate si chinuite, iar autoritatile nu-si dau un interes prea mare in a-i strange in diferite locuri special amenajate pentru a-i intretine pana la decesul natural.

Pana se va gasi o solutie, am putea sa ne procuram lanterne cu electrosocuri pentru a ne simti in siguranta in preajma animalelor. Stiti cum se spune, cainii simt frica. Dar daca suntem siguri pe noi, nu este vreun motiv de frica. Aceste obiecte le puteti gasi pe site-ul oferteshop.ro. Nu, acesta nu este doar un site unde se gasesc produse teleshopping originale, ci si unul ce va va aduce linistea mersului ca pieton in orice loc.

Show Comments

Comments are closed.