Samsung pregateste un smartphone pliabil gaming

Samsung a depus recent un brevet prezentand un concept de smartphone cu ecran pliabil pentru gaming. Constructorul sud-coreean pregateste deja succesorul pentru atat de asteptatul Galaxy X, asteptat pentru luna februarie a acestui an si pare sa fie din ce in ce mai convins de faptul ca tehnologia reprezinta viitorul.

Zvonurile cum ca Samsung intentioneaza sa produca un smartphone pliabil special conceput pentru gaming au fost deja confirmate. Un alt smartphone pliabil va fi lansat dupa Galaxy X care va fi prezent pe piata dupa data de 20 februarie 2019 in timpul unui eveniment Samsung Unpacked organizat la San Francisco. Samsung a declarat in repetate randuri ca estimeaza faptul ca tehnologia reprezinta viitorul industriei. Ne vom aminti de anul 2019 drept primul an de lansare al telefoanelor inteligente pliabile dar in anii ce urmeaza ne asteapta cu siguranta o multime de alte surprize placute in ceea ce priveste tehnologia. Gamingul fiind considerat un sector deosebit de popular, s-a luat decizia de a construi un smartphone pliabil special pentru gameri.

Ramane de vazut cum va fi acesta primit in randul gamerilor deoarece acest tip de telefon nu va fi unul ieftin (va avea margini mai groase decat modelele obisnuite si o grosime destul de importanta).

Oricum, cu primul sau telefon pliabil de pe piata, dotat cu ecran Infinity Flex, Samsung vrea sa paralizeze concurenta si sa se impuna pe piata din nou. Mai mult, Samsung a lansat o noua tehnologie pentru ecrane flexibile special conceputa pentru telefoanele inteligente si au anuntat recent faptul ca lucreaza alaturi de Google la dezvoltarea acestei tehnologii. Telefoanele pliabile se vor bucura cu siguranta de succes in randul utilizatorilor deoarece le permite sa efectueze activitati mult mai complexe, care se efectueaza de obicei pe tableta sau pe laptop.

Prin lansarea acestor smartphone-uri pliabile Samsung vor sa obtina reactii importante din partea publicului deoarece dezvoltatorii vor fi nevoiti sa probeze noile tehnologii prin intermediul unor aplicatii pentr a vedea daca functioneaza sau nu fara probleme atunci cand telefonul se transforma intr-o tableta.

Huawei a anuntat la randul sau ca intentioneaza sa lanseze un smartphone 5G cu un ecran pliabil la jumatatea anului 2019.

Show Comments

Comments are closed.