Remedii naturale de incercat pentru dureri de cap

Atunci cand multi oameni au o durere de cap, ei ajung la utilizarea pastilelor de durere. Cu toate acestea, exista si remedii naturale care pot aduce o usurare fara utilizarea prelungita a medicamentelor.
Remediile de atenuare a durerii de cap natural pot functiona bine impreuna cu medicamentele pentru durerile de cap pentru a reduce rapid simptomele durerii si a le impiedica sa se intoarca.

Alimente bogate in magneziu
Consumul unei diete bogate in nutrienti este una dintre cele mai bune metode de prevenire si ameliorare a durerilor de cap, dar poate cel mai important nutrient din acest punct de vedere este magneziul. Persoanele care au dureri de cap frecvente au adesea niveluri scazute de magneziu, iar cresterea acestor niveluri poate duce la ameliorarea durerii de cap natural.

Uleiuri de lavanda, busuioc si de menta
Uleiurile esentiale sunt folosite in multe remedii naturale, iar uleiul de lavanda este unul extraordinar pentru ameliorarea durerilor de cap natural. Acest ulei poate fi aplicat in zona tamplelor, sau se pot pune cateva picaturi in apa clocotita si inspira vaporii fara a ingera vreun ulei. Alte uleiuri utile pentru ameliorarea durerilor de cap sunt uleiul de busuioc si uleiul de menta.

Feverfew si Butterbur
O a treia sugestie despre cum se poate scapa o durere de cap in mod natural este s folosirea plantelor precum feverfew si butterbur. Dupa folosirea acestora, nu vor mai fi la fel de multe migrene. Feverfew poate ajuta, de asemenea, la reducerea altor simptome ale migrenei, cum ar fi greata si sensibilitatea la zgomot si lumina. O alta planta numita butterbur este cunoscuta persoanelor care sufera de dureri de cap pentru efectul antiinflamator, deoarece inflamatia declanseaza adesea dureri de cap.

Alimente si suplimente cu vitamina B-12
Un alt element nutritiv care ajuta la ameliorarea durerilor de cap natural este vitamina B-12. Multi oameni nu primesc suficient de aceasta vitamina in dieta lor, asa ca poate fi necesar sa se completeze cu capsule de vitamina B-12. La recomandarea medicului, persoanele care sufera de cefalee pot descoperi scaparea de dureri de cap naturale prin utilizarea zilnica a vitaminelor B-12. Alimentele sanatoase care contin aceasta vitamina includ peste, migdale si seminte de susan.

Close Comments

Comments are closed.