Radiatoare din aluminiu pentru un raport calitate-pret excelent

Motivul pentru care modelele de radiatoare din aluminiu sunt atat de populare este raportul excelent calitate-pret pe care il au. Confortul din locuinta este cel mai important lucru la care se gandesc proprietarii de case si apartamente, iar acest aspect are legatura si cu tipul de calorifere care se aleg. Motivul?

De sistemul de incalzire, in care caloriferele joaca un rol important, depinde temperatura ambientala. Daca locuinta nu se poate incalzi corespunzator iarna, nivelul de confort scade drastic.

Ce avantaje aduce folosirea de radiatoare din aluminiu

Caloriferele din aluminiu aduc avantaje in toate privintele, incepand de la faptul ca au o greutate redusa si se monteaza usor, pana la aportul pe care il aduc la eficientizarea consumului de agent termic si, implicit, la reducerea facturilor lunare.

Conductivitatea termica a aluminiului este cel mai mare avantaj adus de folosirea unor astfel de calorifere. Aluminiul este un metal care se incalzeste repede, iar acest lucru inseamna un consum mai mic de gaze.

Ce trebuie luat in calcul in alegerea caloriferelor

Cei care isi construiesc sau isi renoveaza casa si au nevoie de calorifere din aluminiu, trebuie sa ia in calcul mai multe detalii atunci cand le achizitioneaza. Cele mai importante sunt urmatoarele:

  • costurile implicate cu achizitia caloriferelor;
  • costurile implicate cu montarea caloriferelor;
  • garantia pe care o ofera furnizorul sau producatorul;
  • calitatea oferita de producator;
  • dimensiunea incaperilor in care urmeaza sa fie montate caloriferele;
  • daca locuinta este izolata termic sau nu.

Radiatoare din aluminiu | Calorifere din aluminiu | eCalorifere.ro

radiatoare din aluminiu

Inainte de a alege dimensiunea si numarul caloriferelor din aluminiu care vor fi montate intr-o incapere, trebuie luate in calcul doua aspecte importante: volumul care trebuie incalzit si nivelul de izolare termica. Daca este vorba despre o incapere mica, izolata corespunzator, un singur calorifer va fi suficient. In schimb, in incaperile mai mari poate fi necesar sa se monteze doua sau chiar trei radiatoare.

Preturile caloriferelor pot varia de la un magazin la altul si este important sa se gaseasca cea mai avantajoasa varianta. In magazinul online eCalorifere, clientii gasesc calitate la preturi foarte accesibile, la doar un click distanta, pe pagina eCalorifere.ro. Calitatea este dovedita atat de garantia extinsa oferita caloriferelor, cat si de producatorii prezenti in oferta magazinului: Faral, Alukal, Ferroli, Global Radiatori si altii.

Close Comments

Comments are closed.