Provocarile organizarii unei vacante in Israel

Dintotdeauna Israelul a fost si va ramane o destinatie destul de scumpa, daca nu de lux, care nu este accesibila chiar oricui. De regula, preturile din Tel Aviv nu sunt departe de cele din Moscova, din Oslo sau din Stockholm. Cu o documentere prealabila, chiar si turistii cu un buget redus de vacanta pot ajunge cateva zile in Israel.

Cum ajungi in Israel si ce vizitezi cu bani putini?

In Israel se poate ajunge cu avionul din toate colturile lumii, catre Tel Aviv. Pretul biletului variaza de la o tara la alta, in functie de punctul de plecare, de perioada si de distanta. Secretul este ca turistii sa fie flexibili in ceea ce priveste datele de plecare si de intoarcere, dar si sa urmareasca promotiile companiilor aeriene.

Dat fiind faptul ca Israelul este o tara mica, se poate ajunge repede dintr-un loc in altul, asadar turistii trebuie sa isi aleaga un oras unde sa se cazeze si de acolo sa isi inchirieze o masina pentru a vizita cat mai multe obiective. Recomandarea specialistilor este ca turistii sa aleaga Tel Aviv, un oras superb, cu o plaja mare si nisip fin, cu mici campuri de verdeata si o multime de zgarie-nori, unde totul se imbina in armonie.

Masina se poate inchiria online, astfel incat turistii sa scuteasca bani si timp. Daca masina este inchiriata, turistii trebuie numai sa isi asigure traseul: calatoria catre cetatea Sfanta dureaza cel mult doua ore. De asemenea, turistii pot vizita si Bethleem, chiar daca tine de teritoriul palestinian.

Turistii nu trebuie sa rateze nici drumul catre Marea Moarta, un loc extraordinar de vazut si fotografiat, sau drumul catre desertul Negev. Un drum la cetatea Masada este obligatoriu pentru turistii care doresc sa viziteze cetatuia cocotata pe muntele din centrul desertului. De aici se poate porni catre orasele din mijlocul desertului, Be’er Sheva si Arad.

Israelul este o tara pe cat de scumpa, pe atat de prietenoasa cu turistii de toate natiile, un oras sigur si cu multe obiective turistice si religioase. De retinut faptul ca transportul in comun nu functioneaza vinerea si sambata, cand este Sabbath-ul.

Close Comments

Comments are closed.