Probleme comune ale masinilor cauzate de caldura

Vremea calda din timpul lunilor de vara pune in dificultate activitatea de tractare sau remorcare a companiilor de profil. Caldura ofera nu numai riscuri suplimentare pentru sanatate, si pune piedici si in calea activitatilor de tractari auto. Cu toate acestea, cele mai multe probleme sunt intampinate de soferi, insa daca apeleaza la Alo Tractari, totul e ca si rezolvat!

Primul, cel mai comun motiv pentru care oamenii solicita serviciile Alo Tractari in timpul verii este legat de defectarea bateriei. Cedarea bateriei se produce adesea in lunile de vara din cauza incapacitatii bateriei de a se raci ca urmare a vremii si a caldurii provenite de la motor. Evaporarea electrolitilor are loc la temperaturi ridicate si cauzeaza deteriorarea interna a retelelor bateriei, ducand la defectarea acesteia.

O crestere a temperaturii determina o presiune suplimentara a aerului in anvelope. Cand presiunea unei anvelope umflate creste, creste si potentialul de lovituri.

Sistemele de racire slab intretinute pot esua, fapt care duce la vehicule supraincalzite. Exista foarte multe solicitari in care soferii declara ca au oprit pentru ca nu au mai putut continua drumul din cauza supraincalzirii.

Furtunile sunt mai severe in lunile de vara si pot provoca conditii periculoase pentru soferi. Inundatiile, pierderea controlului prin hidroplanare si pagubele cauzate de grindina sunt toate situatii care pot duce la multe solicitari catre serviciile de tractari auto si asistenta rutiera.

Vara, oamenii petrec mai mult timp afara. Din acest motiv, unii isi pierd cheile sau le blocheaza in interiorul masinii. Poate fi nevoie de niste specialisti, ca cei din echipa Alo Tractari, care sa deblocheze portierele in mod profesional, fara daune si in timp scurt.

Tractari auto non-stop | AloTractari.ro

Daca va veti confrunta cu oricare dintre situatiile mentionate, nu ezitati sa solicitati ajutor specializat pentru a diminua posibilitatea de daune si mai grave. Accesand https://alotractari.ro/ veti gasi o echipa bine pregatita care ofera servicii de tractari auto non-stop, la un nivel foarte avansat datorita dotarilor avute la dispozitie. E foarte reconfortant sa va stiti masina pe maini bune, mai degraba decat sa stati pe marginea drumului asteptand ajutor din partea unor soferi necunoscuti! Pentru o masina cu probleme, cea mai buna decizie este aceea de a apela la Alo Tractari!

Close Comments

Comments are closed.