Pro sau contra vopsirii parului

Atunci cand o femeie se gandeste la o procedura de a-si modifica culoarea sau lungimea parului, trebuie mai intai sa se gandeasca la mai multe aspecte generale care se vor potrivi cu conturul fetei. Specialistii in aranjarea parului vor schita intotdeauna diferite tunsori inainte ca o clienta sa o aleaga pe cea potritiva. Clienta trebuie sa ia in considerare, de asemenea, natura parului si forma acestui. Cu alte cuvinte , clienta care va urma sa isi modifice parul trebuie sa ii spuna stilistului daca parul natural este ondulat sau drept, subtire sau gros.

Aplicare extensii par natural

Odata ce clienta a ajuns la o decizie dupa ce s-a consultat cu stilistul asupra tipului de par si despre modelul viitor, trebuie sa se stabileasca schema de culori. Intodeauna se va incepe cu un ton de culoare mijlocie pentru ca asa este mai usor de adaugat o tenta de lumina si una de umbra. Clientele nu trebuie sa uite ca parul are in natura sa un factor reflectorizant, care va fi mereu afectat de lumina si de culorile mediului inconjurator, astfel incat nu trebuie sa evitati sa adaugati, de exemplu, unele tente de albastru, asta in cazul in care personalitatea clientei este una puternica.

Aceasta culoare de albastru va oferi o tenta de realism formei finale a noii tunsori. In ceea ce priveste detaliile precum si textura, intotdeauna se va vopsi de la baza scalpului, conturandu-se un set de baza pe liniile rotunde ale capului. Acestu lucru va ajuta la obtinerea formei generale a conturului parului. Dupa aceea, cu ajutorul unei perii profesionale se vor intinde firele lungi de par pentru ca vopseaua sa fie aplicata uniform pe intreaga suprafata a capului. Daca doriti o schimbare pentru aspectul dumneavoastra apelati cu incredere la serviciile oferite de Joyasalon.ro. Salonul ofera servicii de aplicare de extensii de par natural si aplicarea de extensii cusute la preturi concurentiale.

Close Comments

Comments are closed.