Privire de ansamblu asupra tipurilor de pavele

Dale de piatra sau pavaje sunt denumirile generice folosite pentru a descrie o gama larga de pavele din piatra naturala sau amestec de minerale naturale. Exista trei categorii principale de pavele care sunt disponibile pe piata romaneasca si pe toate le puteti gasi pe site-ul DalePietra.ro Acestea sunt: pavele din piatra, pavele din beton, pavele din caramida.

Diferentele dintre aceste categorii trebuie sa fie intelese de catre oricine isi doreste sa comande si sa monteze pavaj in curtea casei sale. Va intrebati de ce? Deoarece diferentele dintre aceste categorii de pavaj afecteaza atat costurile, cat si durata instalatiei drumurilor de acces. Aspectele importante atunci cand doriti sa va aplicati pavele trebuie sa cuprinda: costurile, design-ul, procesul de instalare, standardele tehnice de executie.

In esenta, pavelele si piatra se gasesc deja in pamant si au fost formate in procesul calamitatilor naturale in cursul a milioane de ani. Pavelele de piatra sunt obtinute fie prin exploatarea unui depozit de piatra naturala, numit cariera de piatra, fie sunt colectate din adunarea de minerale pe anumite roci. Asadar, pavelele nu sunt o executie a oamenilor si nici produse prefabricate.

Intrucat pavelele de beton, dar si pavelele de caramida, sunt realizate intr-o perioada relativ scurta de timp, de catre cei mai buni profesionisti din industria exploatarii resurselor naturale, ceea ce ramane de produs in materie de costuri de productie este modelarea acestora. Procedurile tehnice de modelare implica amestecarea materiilor prime extrase din pamant, turnarea lor in forme si uscarea acestora la temperaturi extrem de mari, de pana la 2000 de grade.

Close Comments

Comments are closed.