“Prietena ta” – piesa lui Randi cu un mesaj de actualitate

Se pare ca despartirea de Marius Moga i-a fost folositoare lui Randi, care in luna octombrie 2014, a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu piesa “Prietena ta”. Inainte de lansarea hitului, Randi intrase intr-un con de umbra, din care se pare ca a reusit sa iasa dupa o pauza indelungata. Melodiile sale nu mai reuseau sa ii incante pe fani, iar concertele scadeau ca numar din ce in ce mai mult. Era evident ca era nevoie de o schimbare radicala. Schimbare pe care cantaretul a facut-o. Asa ca in noua piesa il putem asculta alaturi de nume mai putin cunoscute publicului la vremea respectiva, precum Uddi si Nadir. Insa, colaborarea dintre acestia s-a dovedit a fi una de mare succes.

Imediat dupa lansare, posturile de radio au difuzat in continuu melodia, iar concertele au inceput sa reapara.

Important este si mesajul transmis, deoarece este unul de actualitate, iar povestea descrisa de clip arata ca pana la urma iubirea este cea care conteaza in final si nu banii.

Melodia face referire la tentatia femeilor de a intra in relatii cu barbati in varsta din interes, cand de fapt inima lor apartine unor barbati de aceeasi varsta. Clipul a facut si el furori, fiind bine regizat, Randi aparand chiar in rolul principal, in pielea tanarului sarac care se indragosteste de o femeie frumoasa, dar care are o relatie cu un milionar.

Acesta a reusit deja sa stranga in scurt timp de la lansare peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube si numeroase aprecieri din partea fanilor, care credeau ca odata cu incheierea proiectului Morandi artistul a disparut din showbizz. De asemenea, s-a vorbit foarte mult despre problemele de natura legala pe care acesta le-a avut dupa ce a fost acuzat de evaziune fiscala, in anul 2013.

Interesant este faptul ca acesta a scris versurile melodiei alaturi de Sandor Biro si s-a implicat in realizarea scenariului pentru clip. Asadar, ne putem astepta la multe surprize din partea artistului care s-a relansat anul acesta.

Close Comments

Comments are closed.