Pregatirea telefonului pentru vanzare

Daca doriti sa daruiti sau sa vindeti un telefon sau o tableta, exista cateva lucruri importante pe care ar trebui sa le faceti mai intai. Cu siguranta nu doriti sa transmiteti informatiile personale altcuiva. Expertii de la Premium Amanet, un amanet din Bucuresti, va ofera cateva informatii care sa va ajute in pregatirea telefonului pentru vanzare!

Intotdeauna, inainte de a vinde telefonul, ar trebui sa stergeti datele personale din dispozitiv. Principalul motiv pentru acest lucru este protejarea intimitatii dumneavoastra, dar va fi si mai usor sa reconfigurati sistemul. Exista mai multe lucruri importante de facut atunci cand eliminati datele de pe telefon.

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti atunci cand va pregatiti sa vindeti un telefon este sa scoateti cartela SIM. Chiar daca veti schimba numarul, cartela veche are o multime de contacte salvate care sigur nu doriti sa ajunga la alta persoana.

Daca aveti un telefon cu slot pentru cartela microSD, scoateti cardul SD. Cautati slotul de pe marginea telefonului sau in spatele capacului bateriei. Inainte de a elimina cardul, copiati fotografiile, clipurile video si toate documentele salvate, astfel incat sa le puteti introduce cu usurinta pe telefonul nou.

Urmatorul pas este sa stergeti datele de pe telefon. Exista doua modalitati simple de a face acest lucru: fie intrati la Setari si cautati sectiunea de backup/restaurare, fie o faceti manual. Asigurati-va ca aveti o copie de rezerva a tuturor datelor inainte de a face acest pas.

De asemenea, este important sa va asigurati ca v-ati deconectat de pe contul Google inainte de a reconfigura sistemul. In caz contrar, persoana care primeste sau cumpara telefonul va intampina dificultati in activarea unui nou cont, deoarece dispozitivul va fi blocat cu parola si user pe care acea persoana nu le cunoaste.

Cumpar telefoane, tablete si alte dispozitive smart | amanet din Bucuresti premiumamanet.ro

cumpar telefoane

Odata ce interiorul telefonului este curat, urmatorul lucru de facut este sa curatati exteriorul. S-ar putea sa nu existe prea multe lucruri pe care le puteti face mai ales in privinta zgarieturilor si a loviturilor de pe ecran. Eventual puteti aplica o noua protectie de ecran si sa inlocuiti carcasa.

Reprezint Premium Amanet si cumpar telefoane, tablete si alte dispozitive smart. Daca aveti astfel de produse de vanzare, nu ezitati sa accesati premiumamanet.ro si sa ne dati de stire despre intentia de a vinde!

Close Comments

Comments are closed.