Pregătește-te pentru o experiență de neuitat la IRIS BRIDAL SALON: OPEN DAYS 23-25 Februarie 2024!

Cauți rochia de mireasă a visurilor tale? Visezi la o ținută impecabilă care să te facă să strălucești în ziua cea mare? Atunci nu trebuie să ratezi evenimentul OPEN DAYS organizat de IRIS BRIDAL SALON în perioada 23-25 Februarie 2024!

Timp de trei zile magice, showroom-ul din București se va transforma într-un univers fascinant dedicat viitoarelor mirese. Vei avea ocazia să descoperi o selecție spectaculoasă de rochii de mireasă. Indiferent de stilul tău personal, fie că preferi o rochie clasică și elegantă, una modernă și îndrăzneață sau una romantică și diafană, la IRIS BRIDAL SALON vei găsi rochia perfectă care să te definească și să te facă să te simți o adevărată prințesă.

Ce te așteaptă la OPEN DAYS:

  • O gamă variată de rochii de mireasă: Rochii A-line, rochii tip sirenă, rochii prințesă, rochii din dantelă, rochii din mătase, rochii cu trenă, rochii simple și elegante, rochii cu accente strălucitoare – la IRIS BRIDAL SALON vei găsi o multitudine de modele din care să alegi.
  • Oferte speciale: Profită de reduceri semnificative la rochiile de mireasă expuse în showroom.
  • Consultanță personalizată: Echipa de consultanți experimentați te va ajuta să alegi rochia perfectă pentru silueta și personalitatea ta. Te vor ghida cu răbdare și profesionalism, oferindu-ți sfaturi prețioase pentru a crea un look impecabil în ziua nunții tale.
  • O atmosferă magică: Bucură-te alaturi de prietenele tale de o atmosferă relaxantă și primitoare în timp ce probezi rochiile de mireasă.
  • Prezență fără programare: Nu este necesară programarea pentru a participa la evenimentul OPEN DAYS. Te așteptăm cu drag în showroom-ul nostru din București!

De ce să alegi IRIS BRIDAL SALON:

  • Experiență: De trei ani, ajutăm miresele să își găsească rochia de vis pentru ziua nunții.
  • Profesionalism: Echipa noastră este formată din consultanți cu experiență, pasionați de acest domeniu și dedicați satisfacției clienților.
  • Calitate: Oferim rochii de mireasă de cea mai înaltă calitate, confecționate din materiale premium și cu o atenție deosebită la detalii.
  • Diversitate: La IRIS BRIDAL SALON vei găsi o gamă variată de rochii de mireasă pentru a satisface toate gusturile și bugetele.
  • Servicii complete: Pe lângă rochii de mireasă, oferim și o gamă largă de accesorii, precum voaluri, crinoline, cape.

IRIS BRIDAL SALON – Visul tău de mireasă prinde contur!

Te așteptăm cu drag la OPEN DAYS 23-25 Februarie 2024!

Showroom IRIS BRIDAL SALON:

Adresa: Bulevardul Ghencea nr. 43B, etaj 2, (Ghencea Business Center) Sector 6, Bucuresti​

Telefon: 0725794257

Website: https://irisbridalsalon.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/RochiideMireasaBucuresti/

Instagram: https://www.instagram.com/iris_bridal_salon

Nu rata șansa de a găsi rochia de mireasă a visurilor tale la IRIS BRIDAL SALON!

Te așteptăm cu drag!

Close Comments

Comments are closed.