Plaza Dent – servicii stomatologice profesionale la preturi fara concurenta

Sanatatea orala este foarte importanta pentru starea de bine a intregului organism si pentru modul in care suntem perceputi in relatiile sociale.

O dantura sanatoasa si un zambet impecabil, sunt cartea de vizita perfecta in special pentru cei cu o viata sociala activa sau cei supusi mereu atentiei publice.

Din pacate, in cazul in care neglijam igiena dentara sau vizitele regulate la stomatolog, problemele care pot sa apara sunt serioase. Unele, cum ar fi eruptia defectuoasa a molarilor de minte sau accidente in urma carora dintii se pot fisura sau rupe, nu le putem controla intru totul.

Molarii de minte erup la persoanele adulte in jurul varstei de 16-18 ani, uneori chiar mai tarziu, cauzand probleme din cauza locului in care sunt amplasate, a mucoasei gingivale mature dure si pot ramane inclusi sau semiinclusi in gingie. In aceste cazuri este recomandata extractia de catre un chirurg specializat in astfel de situatii. Daca esti din Bucuresti si cauti un chirurg specializat in extractii molar de minte, fa-ti o programare la Plaza Dent accesand site-ul lor plazadent.ro.

Atat copiii cat si adultii se pot confrunta cu implantarea vicioasa a dintilor, cu spatii dentare inestetice ( cum ar fi diastema sau strungareata in limbaj popular), sau cu o muscatura imperfecta (malocluzie dentara). Acestea pot cauza procese carioase, probleme gingivale, masticatorii si afecteaza estetic persoanele in cauza. Solutiile moderne de ortodontie disponibile in cabinetele stomatologice pot rezolva aceste problem indiferent de varsta. In urma unui consult de specialitate si a discutiei cu un specialist in ortodontie, poti gasi aparatul dentar potrivit problemelor tale. Cel mai cerut si apreciat este aparat dentar safir, care ofera rezultate foarte bune intr-un timp scurt, fiind aproape invizibil.

Cabinetul stomatologic din sector 6, ofera servicii stomatologice profesionale la cele mai bune preturi: stomatologie generala, chirurgie, implantologie, endodontie la microscop, ortodontie, estetica dentara, urgente stomatologice.

Show Comments

Comments are closed.