Perna antireflux: ce avantaje poate aceasta sa aduca?

La momentul actual, in cadrul centrelor medicale se utilizeaza diferite instrumente si aparaturi de care oamenii de rand se poate sau nu sa fi auzit. Asadar, in articolul de fata au fost aduse in discutie cateva informatii de baza despre un anumit obiect, extrem de avantajos pentru cei care se confrunta cu reflux gastroesofagian.

Asadar, este vorba de perna antireflux, majoritatea medicilor impartasind pareri cat se poate de pozitive cu privire la aceste modele de produse. Nu doar ca se pot dovedi exrem de utile, ci sunt si foarte facile, putand fi utilizate cu usurinta.

Ce este perna antireflux?

Printr-o astfel de perna se face referire la un obiect proiectat in asa fel incat sa ajute la prevenirea refluxului gastroesofagian. Refluxul gastroesofagian se produce atunci cand continutul acid din stomac se intoarce in esofag, procesul putand sa se soldeze cu disconfort sporit si iritatii. Perna va avea rolul sa mentina un unghi optim pe parcursul somnului, aceasta nepermitand ca actiunea mentionata anterior sa se repete.

Perna antireflux | tehnica medicala | Med-Tehnica.ro

Perna antireflux

Care sunt avantajele pernei antireflux?

Pe piata de actualitate se regasesc mai multe tipuri de perne disponibile, acestea putand sa fie create din diverse materiale. Printre cele mai comune se numara spuma de memorie sau spuma de poliuretan. Formele variaza, produsele putand fi reglate in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Cei care vor sa intre in posesia unui asfel de instrument pot sa contacteze magazinul Med-Tehnica.ro, aici intalnindu-se o gama variata de produse calitative. Asadar, printre beneficiile care pot fi obtinute de pe urma unei astfel de perne se numara:

  • ameliorarea simptomelor refluxului gastroesofagian: Simptomele refluxului gastroesofagian sunt ameliorate considerabil, aici fiind vorba de durerea si disconfortul de la nivelul pieptului, arsurile la stomac si tuse.

  • prevenirea refluxului gastroesofagian. Din cauza ca unghiul la care se va dormi va fi unul optim, refluxul gastroesofagian nu va mai putea sa apara. Aceasta tehnica medicala este extrem de utila.

  • confortul. Ca urmare a materialelor calitative din care este proiectata, perna va oferi confort pe tot parcursul somnului.

In concluzie, acestea sunt beneficiile care pot fi obtinute de pe urma unei astfel de perne, ea fiind extrem de apreciata de majoritatea cadrelor medicale.

Close Comments

Comments are closed.