Cele mai frumoase pensiuni si hoteluri din Romania

Romania este una dintre cele mai frumoase tari, iar asta nu o zicem noi, cei care traim in ea, ci turistii din afara. Problema tarii noastre este, insa alta, si anume lipsa de investitii concrete si de locuri frumos amenajate pentru turism. In timp ce beneficiem de toate avantajele turistice din lume, avand munti, dealuri, iesire la mare, un fluviu superb si multe alte vestigii, locuri istorice si orase, nu stim sa ne facem reclama si nu investim in noi. Astfel, sa nu ne mire faptul ca altii nu investesc in noi! Cum ar putea altii sa o faca de vreme ce nici noi nu o facem?

Cu toate acestea, exista o serie de pensiuni si hoteluri din tara noastra la care ti-este mai mare dragul sa te duci, astfel ca vom face o lista a acestor locuri frumoase pentru ca data viitoare cand mergeti sa vizitati Romania, sa stiti unde sa va cazati fara sa intampinati probleme.

 1. Hotelul Zam din Voineasa, Judetul Vrancea – un loc ferit de poluare fonica, la poalele Lotrului.
 2. Lux Garden Hotel Azuga – la statia de jos a gondolei Azuga.
 3. Pensiunea Magura Baia Mare, aflata la iesirea din Baia Mare.
 4. Hotel Central Park Sighisoara – daca nu ati fost niciodata la Sighisoara, ar trebui sa o faceti. Acest hotel are vedere catre celebrul Turn cu Ceas si spre Cetatea Medievala.
 5. Snagov Club – situat pe malul celebrului lac cu acelasi nume.
 6. Hotel Belvedere Sovata – o oaza de liniste in Sovata.
 7. Pensiunea Noblesse – Baile Herculane.
 8. Hotel Simfonia – un hotel boutique din Ramnicu Valcea.
 9. Hotelul Fantanita Haiducului, in imediata apropiere a orasului Sibiu.
 10. Hotelul Acasa la Dracula – pentru ca de ce nu? Situat, fireste, in Poiana Beasov.
 11. Pensiunea Eden – Baile Herculane.
 12. Hotel Hawaii – in Mamaia.
 13. Pensiunea Milexim – se afla in Campia Turzii si are un design rustic extrem de interesant.
 14. Hotel Sun Cluj Napoca – situat pe Somesul Mic, la doar 3 km de centrul orasului.
 15. Hotel Aro Palace Brasov – cu vedere directa catre Muntele Tampa, aflat in imediata apropiere a centrului vechi din Brasov unde puteti sa vedeti importante vestigii istorice dar si arhitecturale precum Biserica Neagra, Turnul Sfatului, Turnul Alb sau Turnul Negru.

Acestea fiind spuse, va dorim sa aveti parte de cea mai frumoasa vacanta in 2016 si tineti minte ca nicaieri nu e ca acasa. Pana nu reusim sa ne vedem intreaga tara, nu ar trebui sa ne gandim sa vizitam altceva!

Show Comments

Comments are closed.