Pasiti pragul depozitului de cauciucuri din Bucuresti Anvelopa Ieftina si veti gasi produse si servicii ireprosabile

Cautati anvelope auto de cea mai buna calitate, la un pret bun? Aveti o marca anume de anvelope pe care obisnuiti sa o achizitionati? Sunteti interesat de achizitionarea unor cauciucuri noi sau cauciucuri second hand pentru a circula in deplina legalitate pe soselele din tara noastra, fie vara fie iarna? Intrati in magazinul www.anvelopaieftina.ro si veti gasi cateva mii de anvelope atat noi cat si cu putine semne de uzura, insa in perfecta stare de functionare. De asemenea, tot aici veti putea achizitiona jante aliaj, jante otel, si veti beneficia de servicii de montaj si echilibrare, vulcanizare, hotel de anvelope, etc. Apelati cu incredere la aceasta echipa de profesionisti care stiu exact ce tip de anvelope se potrivesc masinii si necesitatilor dvs.

De ce servicii puteti beneficia achizitionand anvelopele noi si second hand sau jantele din otel si aliaj din oferta Anvelopa Ieftina?

 

            Pana acum erati obisnuit sa achizitionati anvelopele de la un magazin specializat, apoi sa mergeti la o vulcanizare pentru a le monta, echilibra, urmand ca pe celelalte sa le puneti in portbagaj si sa le depozitati acasa sau la rude? Acum specialistii Anvelopa Ieftina va scutesc de multe drumuri si cheltuieli in plus. Cu alte cuvinte, de aici puteti alege anvelopele noi sau second hand potrivite (in functie de buget si de preferinte), le puteti monta si echilibra, gratie serviciilor de vulcanizare atestata RAR, si le puteti depozita in hotelul de anvelope pe cele pe care nu le veti mai folosi pana atunci cand conditiile meteo vor determina o noua schimbare.

            In plus, legislatia din Romania obliga toti soferii sa isi schimbe anvelopele in functie de sezon. Vara, daca circulati cu anvelopele de iarna nu veti primi amenda, insa acele anvelope se vor toci si va trebui oricum sa le schimbati mai repede, insa, iarna, sau o data cu aparitia precipitatiilor care determina umezirea carosabilului, cu siguranta agentii va pot amenda. Reparati anvelople, inlocuiti valvele, echilibrati rotile, beneficiati de servicii de jantare si dejantare o data cu achizitionarea de jante noi, la preturi decente!

Depozitul de cauciucuri Anvelopa Ieftina si oferta de produse

 

            Intrand pe site veti descoperi toate informatiile de care aveti nevoie pentru achizitionarea de cauciucuri noi si second hand, sau de jante de aliaj sau otel. Cu alte cuvinte, anvelopele second hand au adancimea profilului de minim 4 mm, sunt importate din Belgia, Italia, Austria si Germania, sunt comercializate atat en-gross cat si en-detail. Peste 5000 de cauciucuri sunt pe stoc, potrivite pentru SUV, turisme, masini de teren, autoutilitare, camioane, utilaje agricole si industiale, de diferite modele si dimensiuni. Contactati prin e-mail sau telefonic acesti specialisti, faceti o vizita depozitului de anvelope si convingeti-va de calitatea acestora. Cauciucurile noi vin cu 2 ani garantie, si pot fi impartite in mai multe categorii: ieftine, medii sau premium. de asemenea, veti gasi la preturi reduse si jante de otel sau de aliaj Enzo, Oz, Aez, Borbet, Roller, Conex, si lista poate continua.

Close Comments

Comments are closed.