Pasi spre un dormitor confortabil

Aproximativ o treime din viata este traita in dormitor. Indiferent daca dormiti sau va relaxati in timpul zilei, dormitorul ar trebui sa fie un loc placut care sa va scape de tensiunile cotidiene. Pentru a face spatiul mai primitor, investiti putin in crearea unei zone confortabile, dar nu uitati ca pe masura ce se schimba anotimpurile, se schimba si  nevoile de amenajare a dormitorului. Utilizati cateva tehnici de aranjare a patului care va vor indemna la odihna eficienta si relaxare.

In primul rand, schimbati lenjeria de pat astfel incat sa se potriveasca cu sezonul. Gasiti asternuturi cu tonurile si nuantele care va plac sau care se potrivesc cu peretii, culoarea patului sau a parchetului. Alegeti numai materiale naturale si daca transpirati in timpul somnului achizitionati asternuturi de bumbac, daca va aflati la polul opus, alegeti ceva din flanel sau finet.

Dupa ce ati ales lenjeria, aruncati pe pat o patura fleece, blana sau patchwork. Astfel veti aduce un plus extraordinar camerei, atat vizual cat si senzitiv. Puteti aranja patura la capatul patului pentru a adauga un strop de culoare sau acoperiti-va cu ea in timp ce cititi o carte. Nu va veti dori nimc mai mult decat sa petreceti cat mai mult timp acolo.

Iarna zilele sunt mai scurte, deci veti avea nevoie de mai multa lumina. Alegeti o lumina ambientala calda, cu lampi si becuri cu numar mic de wati. Lasati-va stilul unicat sa straluceasca prin lumina pe care o alegeti! Iluminatul este un punct forte al casei, implicati-va activ in alegerea surselor potrivite pentru fiecare incapere.

Blocati soarele de dimineata cu draperii din tavan pana la podea. Cu cat este mai mult material, cu atat mai bine, veti oferi impresia de camera inalta si mare. Daca aveti un dormitor mic, alegeti o draperie deschisa la culoare, deoarece culorile intunecate tind sa miscoreze spatiul. De asemenea, nu uitati de pernutele colorate si lumanarile parfumate!

Viziteaza complexul rezidential Corbeanca pe www.paladinresidence.ro!

Casele din complexul rezidential Corbeanca ofera spatiu suficient pentru a va pune ideile in practica. Ar fi indicat sa vizitati macar una din ele pentru a va face o idee despre stuctura si compartimentare. Pe site-ul www.paladinresidence.ro veti gasi planul caselor construite de echipa Paladin Residence si veti putea alege ca oricare dintre aceste schite sa devina realitatea dumneavoastra!

Close Comments

Comments are closed.