Parul cret si rebel poate fi indreptat cu keratina iar genele mici si subtiri pot fi inlocuite cu extensii

Se stie ca doamnele si domnisoarele cu parul cret il vor drept, iar cele cu parul drept, vor bucle. Ce se intampla insa cu cele care au parul rebel, un cret dezordonat, care nu se aseaza sub nicio forma? Trebuie sa isi protejeze parul de efectele nedorite pe termen lung ale utilizarii celebrelor placi de indreptare, pentru ca acestea pot avea efecte dezastruoase, incepand de la arderea parului si pana la caderea lui. Se recomanda un tratament de indreptare cu keratina, modern, nou, eficient de la primele utilizari, de care pot beneficia clientele salonului joyasalon.ro. Si daca parul se indreapta si genele pot avea mai mult volum, fara a folosi rimelul, care de cele mai multe ori este dificil de aplicat, consuma mult timp si are unele substante ce pot irita ochii. Asadar, specialistii salonului Joya ofera si servicii de gene fir cu fir, extensii gene fir cu fir, gene 2D, gene 3D.

 

Avantajele serviciilor de indreptare a parului si alungire a genelor

Desigur, primele avantaje ce merita mentionate sunt cele ce tin de domeniul estetic. Femeile vor fi mai frumoase, mai increzatoare in fortele proprii si mai stapane pe situatie, daca vor arata altfel decat de obicei. In plus, vor petrece mult mai putin timp in fata oglinzii: nu vor mai fi nevoite sa foloseasca rimelul si sa piarda cel putin 10 – 15 minute si nici placa de par.

Tratamentul de indreptare cu keratina este aplicat in mod periodic si rezista mult in timp, fiind foarte eficient si deloc nociv pentru par. In plus, nici nu costa foarte mult, ci este un serviciu pe care oricine si-l permite o data la anumite intervale de timp. Genele aplicate fir cu fir, extensiile, genele 3D reprezinta o metoda revolutionara de alungire a acestora dar care confera un aspect incredibil si o privire patrunzatoare! In plus, rezista foarte mult timp si sunt ideale atat inainte de un eveniment pentru a fi aplicate, cat si pentru viata cotidiana.

Close Comments

Comments are closed.