Orase europene potrivite pentru un city break cu copiii

Vacantele lungi cu familia pot fi obositoare, insa un city break este o experienta de neuitat, o schimbare a rutinei obositoare pentru intreaga familie. Europa este plina de restaurante, hoteluri si activitati pentru copii, asa ca merita sa achizitionati bilete pentru un city break pentru intreaga familie.

Cu locuri de joaca si parcuri bine gandite in fiecare cartier, Lodra are destule atractii pentru familiile cu copii. Gama larga de muzee si locuri in care pot fi incercate sporturi noi, face din aceasta capitala europeana o atractie excelenta pentru adolescenti. De la Turnul Londrei pana la schimbarea Garzii de la palat, in Londra exista multe lucruri care sa creeze amintiri pentru o viata. Mai mult decat atat, in majoritatea muzeelor intrarea este libera pentru copii.

Din fericire, Amsterdam are mai mult decat cafenele, de fapt, este locul ideal pentru copii. Incepeti un tur al orasului cu barca sau cu bicicleta. Muzeul Van Gogh este de neratat, la fel si casa-muzeu a Annei Frank ce ofera o viziune de neuitat asupra ororilor ce au avut loc in timpul razboiului. Mancarea oladeza va satisface chiar si cei mai exigenti gurmanzi, deci indiferent de restaurantul in care intrati, veti avea sansa sa fiti serviti impecabil.

Daca doriti o experienta si mai fascinanta decat cea din Disneyland, ar trebui sa ajungeti in Copenhaga. Tivoli, parcul de distractii din Copenhaga, deschis inca din vremea lui Hans Christian Andersen, ofera multa adrenalina, gradini de flori, un lac, locuri de luat masa si un aer romantic seara. Din fericire, Copenhaga este atat de compacta incat orice familie cu copii poat ajunge in orice colt al orasului in scurt timp.

Alte atractii pentru copii puteti gasi in Paris, la celebrul Disneyland, in Torino la parcul de distractii Gardaland, in Germania, dar si pe plajele spaniole. Pana la urma nu conteaza atat de mult locul in care mergeti impreuna, cat faptul ca urmeaza sa petreceti timp de calitate in urmatoarele cateva zile!

Close Comments

Comments are closed.