Nu lasati focul sa va rapeasca ceea ce aveti mai scump - casa, familia, bunurile, viata! Apelati la sistemele de stingere incendiu la un pret bun!

Desi focul face parte din viata noastra de zi cu zi, si fara foc nu am putea a avem hrana adecvata, sa ne incalzim asa cum trebuie, sa traim confortabil, focul a fost si va ramane o forta naturala de nestavilit. Este de ajuns sa fie putin scapat de sub control si focul face ravagii. Acesta poate mistui o intreaga casa in cateva minute, poate face scrum o masina si poate lua chiar vieti omenesti. Ceea ce este cu adevarat periculos este si monoxidul de carbon, una din principalele cauze ale mortii celor care pier in incendii. Insa dvs. puteti sa va protejati de foc, optand pentru instalatii drencere si sisteme stingere incendiu, de la una din cele mai renumite firme, Instal Montaj. Pe site-ul instalmontaj.eu veti gasi, de asemenea, si un sistem sprinkler pret bun, si multe alte produse de cea mai buna calitate!

Totul despre utilitatea instalatiilor drencere

            Daca nu ati auzit pana acum de instalatiile drencere sau termenul va este cunoscut insa nu cunoasteti cu exactitate beneficiile acestui tip de echipament, va recomandam sa va informati in mod corect pe site-ul companiei Instal Montaj. Instalatiile drencere pot opri focul sa se raspandeasca. Cu alte cuvinte, acestea au rolul de a stinge flacara si de a furniza o cantitate suficienta de apa pentru a proteja cladirile expuse la foc. In plus, acest tip de instalatii ne pot apara de focul ce vine din vecinatate,

si se poate raspandi in casa noastra sau una din anexe. Instalatiile drencere se declanseaza ori de cate ori este necesar, fie ca sunteti acasa sau nu. Sprinklerele, pe de alta parte, functioneaza numai in interior, in momentul in care focul izbucneste in casa.

            Instalatiile drencere pot fi „incarcate” cu o cantitate foarte mare de apa, astfel incat sa se creeze o perdea ce faciliteaza racirea buteliilor. Toate obiectele foarte inflamabile pot fi protejate in acest mod. Iar buteliile sunt foarte comune in casele oamenilor, si unde exista o butelie, ar trebui sa existe si un sistem suplimentar de protectie impotriva incendiilor sau de stingere a acestora. Instalatiile drencere sunt performante si au capacitatea de a stinge incendiile pana la sosirea pompierilor si a echipajelor de specialitate. De asemenea, acestea au capacitatea de a ‘tine piept” oricarui incendiu venit din exterior.

Instalatii antiincendiu previn aparitia incendiilor si reduc posibilitatea izbucnirii unei reale tragedii

            Instalatiile antiincendiu sunt foarte usor de achizitionat si vor fi montate fara probleme de specialistii Instal Montaj. Acestea pot fi cumparate atat pentru cladiri de  locuinte, centre comerciale, spatii industriale. Instalatiile de stingere a incendiilor sunt o investitie excelenta pentru viitorul dvs. pentru ca acestea intervin in cele mai potrivite momente astfel incat sa previna cele mai dificile incidente.

Close Comments

Comments are closed.