Natiunea brandingului

Bradingul poate fi cosiderat ca o scurtatura prin care o persoana stie lucruri despre tine, stie ce reputatie ai, stie cata increderea poate avea in tine si stie ceea ce oferi, fie el produs sau serviciu.

Si da brandingul este un termen foarte folosit, si ce daca? Si poate termenul acesta este atat de folosit  deoarece foarte multi oameni au descoperit ca este o unealta foarte puternica si extrem de necesara in ziua de astazi.

Pentru a mai scurta drumul din aceasta era mult prea tehnologizata si plina de informatii, oamenii se indreapta catre ceva pe care chiar il pot vizualiza intr-un fel sau altul, ceva despre care au o idee, ceva care ii poate asigura intr-un anume fel, ceva in care pot avea incredere, si in final  acesta este brandingul si asta ofera el.

Dar daca inceri sa iti faci cunoscuta afacerea, sau daca incerci sa iti faci cunoscuta afacerea prin intermediul unei carti pe care o scrii, sau daca incerci sa ajungi la o audienta care ti-ar cumpara cartea sau ti-ar folosi afacerea, atunci brandingul este important.

Ar trebui sa stim totusi ca brandul nu este un logo, brandingul nu este un plan de marketing, brandingul nu este pagina de Facebook sau posturile de pe Twitter.

Brandingul este in intregime despre ceea ce esti si ce oferi, despre cum esti vazut si despre ce anume pui pe masa. De exemplu unora dintre celebritati le place sa se gandeasca la ele ca la un brand, iar aici doua nume ar fi perfecte, Kanye West si Kim Kardashian, acestia promovand foarte bine aerele de superioritate si vedetism, narcisismul si exibitionismul. Dar sa speram ca nu toata lumea cauta un astfel de brand.

 

Close Comments

Comments are closed.