Motivele anxietatii de a calatori cu avionul

Din punct de vedere statistic, pe fiecare rand cu trei locuri din avion sta cel putin un pasager care nu-si doreste sa se afle acolo. Palmele reci si umede, ochi care cauta frenetic un zambet de incurajare si picioare care nu mai stiu cum sa se incolaceasca, sunt semne vizibile ale anxietatii de zbor. Teama de zbor ii impiedica pe multi oameni sa calatoreasca, insa pe altii ii indeamna sa-si invinga frica, dar le umbreste bucuria de a calatori.

Posibilitatea de a avea un accident de masina este mult mai mare decat cea de a lua parte la un accident aviatic, insa de ce dezvolta oamenii anxietati cu privire la avion si nu la masina? Raspunsul pare simplu, insa complexitatea sa se afla in fiecare dintre noi. De fapt, este vorba de control. Oamenii nu stiu despre avion decat ca zboara la peste 11000 de metri altitudine si este condus de un pilot, tot ce au ei de facut fiind sa-si incredinteze existenta intr-un tub metalic cu aripi. Acelasi lucru poate fi spus si despre o masina. Numai un mecanic stie 100% cum functioneaza, insa diferenta consta in faptul ca omul stie sa o conduca, iar acest lucru ii da un sentiment de control asupra situatiei.

Oamenii incearca sa se simta in siguranta evitand unele situatii, dar asta nu ajuta la rezolvarea problemei. Evitarea zborului poate avea efecte asupra carierei, asupra relatiilor si asupra starii de bine, mai ales daca ne gandim la calatorii.

Parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti | Park4Fly.ro

Anxietatea multora mai este amplificata si de faptul ca-si parasesc cuibul, ca se vor afla la sute de mii de kilometri distanta si nu vor putea avea control asupra a ceea ce se intampla in casa lor, cu lucrurile lor, cu cei dragi ai lor. Park4fly s-a gandit sa rezolve macar o parte din aceasta problema, asa ca a pus in practica ideea de parcare pe termen lung in Otopeni, fix langa aeroport. Oricine doreste, fie ca are sau nu anxietate, isi poate lasa masina si o va gasi in siguranta la reintoarcerea in tara. Asadar, daca aveti nevoie de parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti, Park4fly va poate fi alaturi. Accesati https://park4fly.ro/ si descoperiti beneficiile de a va lasa masina in siguranta!

Close Comments

Comments are closed.