Motive pentru care ar trebui sa vizitati Statele Unite cel putin o data in viata

Statele Unite sunt o natiune incredibil de diversa. Oameni din toata lumea imigreaza aici si multi dintre acestia continua sa aiba familii proprii, care sunt diverse din punct de vedere etnic si rasial. A fi martor la un astfel de mod de viata multicultural este cu adevarat extraordinar.

  • Exista sute de muzee

Potrivit guvernului american, exista peste 35.000 de muzee in Statele Unite. De la centre stiintifice la monumente istorice, de la galerii de arta pana la monumente memoriale de razboi – aici se poate gasi un muzeu pentru a fi explorat, indiferent de loc.

Unele muzee se bazeaza pe prezentarea istorica, bogata si lunga a Statelor Unite, in timp ce altele se concentreaza asupra inventiilor moderne si a viitorului natiunii. Sunt atat de multe de vazut si de invatat in muzeele americane.

  • Exista nestemate ascunse

Turistii pot vizita atractiile turistice populare, dar exista multe locuri mai putin cunoscute, care merita vizitate. Sunt orase mici si atractii care nu primesc atentia pe care o merita. Magazinele mici, restaurantele si site-urile abandonate sunt adesea trecute pentru ca sunt aparent lipsite de sens.

  • Mancarea este delicioasa

La fel ca oamenii din America, mancarea este destul de diversa, in functie de preferintele fiecaruia. Exista mancaruri clasice americane, cum ar fi pui prajit, macaroane cu branza si salata de ton, dar exista si o multime de locuri cu mancaruri inspirate din alte tari. Mancarea mexicana in SUA nu este la fel de autentica ca in Mexic, dar este totusi delicioasa. Pastele servite in restaurantele americane nu sunt cu adevarat italienesti, dar italo-americanii creeaza mesele si ii adauga propriul fler special. Turistii vor avea de ales dintr-o gama foarte variata, astfel, acestia pot manca orice isi doresc.

  • Tara prospera cu turismul

Americanilor le place sa primeasca oameni care sa le viziteze tara. De aceea, industria turismului din Statele Unite este in plina expansiune. Pe langa atractiile populare pe care majoritatea turistilor le viziteaza, exista si multe magazine de suveniruri si mici afaceri specifice turistilor. Singurul dezavantaj este ca vizitarea atator locuri din SUA si explorarea a tot ceea ce are de oferit poate fi costisitoare.

Close Comments

Comments are closed.