Mobila din lemn masiv – o investitie pentru viitor

Societatea de consum in care traim a facut ca orice obiect ce face parte din viata noastra sa devina un bun de consum, pe care suntem incurajati sa il inlocuim la intervale din ce in ce mai scurte de timp. Mobila de serie se tranforma si ea in asa ceva, este din ce in ce mai ieftina si mai fragila, fapt ce ne face sa o schimbam des.

Totusi, acest nou mod de a vedea lucrurile nu este unul al consumatorului, ci ne este indus de producatorii care scad in mod constant calitatea obiectelor comercializate si ne obliga sa vedem mobila ca pe niste obiecte consumabile.

Mobila de Lux

In trecut acest lucru era inadmisibil, o piesa de mobilier stil era transmisa din generatie in generatie, pretuita, admirata si respectata, era o adevarata mostenire culturala si economica. Astfel, persoanele care astazi inca mai pun pret pe calitatea unui obiect de mobilier, trebuie sa stie ca aceasta provine in principal din materialul din care acesta este realizat, precum si din modul de executie si tratarea fiecarui detaliu. Nimic nu se compara cu o mobila din lemn masiv, care pastreaza intreaga masa a lemnului natural, fibrele vegetale intregi si caracteristicile sale, care nu pot fi imitate nici de cel mai fidel furnir sau material modern.

De aceea, trebuie sa intelegem ca un mobilier din lemn masiv chiar daca are un pret initial mai ridicat, este dintr-o cu totul alta gama calitativa decat mobila realizata la scara mare si ofera alte avantaje . Ea nu este doar un obiect functional, ci o piesa in sine, care imbogateste orice interior in care este amplasata. Pentru ca fiecare bucata de lemn este unica, are dispunerea fibrelor, modelul acestora si nodurile caracteristice recogniscibile, chiar daca avem un obiect dintr-o serie cu acelasi design, el totusi isi va pastra unicitatea, niciodata nu va fi identic cu altul. Acest aspect ii creste valoarea si ne vom raporta intr-un mod diferit la el.

Asadar, atunci cand achizitionam, spre exemplu, un mobilier din stejar masiv, nu obtinem doar un bun util, care ne va agrementa casa, ci realizam o investitie pe termen lung.

Acesta va fi valabil oricand, in orice tip de interior si se va transmite generatiilor ulterioare, pentru a fi in continuare ingrijit, iubit si respectat. Va capata o patina naturala, iar valoarea sa va spori in timp, spre deosebire de mobila de serie, care doar se va invechi si va deveni perisabila. La Grandeaur vei gasi o gama larga de piese unice, deosebite, gata oricand a se transforma in adevarate bijuterii de familie. Pe toate acestea le poti admira datorita site-ului www.grandeaur.ro .

Close Comments

Comments are closed.