Misiunea stomatologului pediatru

Misiunea specialistilor in stomatologia pediatrica este de a oferi oricarui copil sau adolescent o gura sanatoasa, frumoasa si functionala. O misiune nobila, asadar, prin care se doreste eliminarea diferentelor dintre un copil sanatos sau cel cu probleme orale. Pentru a face acest lucru, specialistii urmeaza un traseu care implica ani de studii universitare si elaborarea unor teze legate de domeniul sanatatii orale.

Clinica stomatologica sector 3

Stomatologii de la Dental Crown Health, clinica stomatologica sector 3, despre care puteti citi mai multe informatii pe pagina web: www.cabinetstomatolog.ro incearca sa convinga parintii ca un copil trebuie sa mearga inca de timpuriu la un consult de specialitate. Prima vizita a copilului la stomatolog ar trebui sa se faca inca din primul an de viata, iar de la 3 sau 4 ani cu regularitate. A fost dovedit faptul ca vizita initiala la stomatolog trebuie facuta la varsta de un an, avantajele acestei gandiri sunt dovedite in mod concludent si mesajul incepe sa fie inteles de catre adulti. Stomatologia pediatrica este unica prin faptul ca se ocupa cu persoane fizice in continua schimbare. La 3 ani, dentitia copilului este alta decat cea care va fi la 7, 9 sau 14 de ani, ca si evolutia sa intelectuala.

Au existat momente in care oamenii se temeau de dentist. Atunci cand frica exista inca la un copil, se datoreaza faptului ca a avut o experienta nefericita, sau teama de o experienta nefericita mostenita de la generatiile anterioare. La urma urmei, exista mai multi stomatologi care se tem de copii decat copiii care se tem de stomatologi. Stomatologii care lucreaza cu copii, au invatat cum sa ghideze pacientii lor mici, cu rabdare si indemanare. Este o satisfactie pentru un dentist pediatru sa stie ca a asistat si intervenit in procesul de crestere al dintilor copilului de la copilarie la maturitate, inlaturand obiceiurile proaste si consolidand increderea in tratamentul stomatologic, in stomatologie fara durere.

Close Comments

Comments are closed.