Mini vibratoarele - caracteristici

Asa cum spune si zicala, este bine sa folosim unealta potrivita pentru ca treaba sa fie facuta corect. Daca ceea ce cautam este stimularea clitoridiana, aceasta poate fi facuta cu orice tip de vibrator. Cu toate acestea, unele produse sunt mai eficiente decat altele, iar mini vibratoarele este specializat in acest tip de stimulare.

Vibratoare

Marele avantaj al mini vibratoarelor (sau vibratoarele bullet) este marimea lor mica, pentru ca da, marimea conteaza atunci cand este vorba de vibratoare. Fiind compacte pot fi ascunse cu usurinta si nimeni nu isi va da seama peste ce a dat, daca cumva cauta prin poseta noastra. Acest tip de vibratoare sunt foarte utile in cuplu, deoarece se folosesc cu usurinta pentru stimularea ambilor parteneri. In plus, nu sunt atat de intimidante precum dildo-urile sau vibratoarele in forma de penis.

Atat mini vibratoarele, cat si vibratoarele bullet au fost create pentru stimulare externa, iar daca ne hotaram ca dorim sa le folosim si pentru penetrare, atunci trebuie sa ne asiguram ca acest lucru este posibil si vom putea scoate vibratorul din vagin la final. Cel mai sigur mod de a ne asigura de acest lucru este sa folosim un prezervativ. Mini vibratorul sau bullet-ul este introdus intr-un prezervativ si abia apoi acesta in vagin. Trebuie sa ne asiguram ca marginea prezervativului ramane in exterior, pentru a ne usura retragerea vibratorului.

Mini vibratoarele sunt foarte eficiente in stimularea zonelor erogene, atat la femei, cat si la barbati. Astfel incercati sa introduceti aceasta jucarie in actul sexual pentru a spori senzatiile. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui tip de vibrator este marimea mica care ne permite sa il folosim pentru stimulare clitoridiana atunci cand partenerul ne penetreaza, fara a-l incomoda pe acesta.

Acest tip de vibratoare este de cele mai multe ori prima jucarie sexuala cumparata de catre o persoana care este la inceputul explorarii acestui domeniu. Intr-un sex shop Bucuresti puteti sa aflati mai multe detalii despre produsele existente, care sunt specificatiile fiecaruia, la ce preturi sa va asteptati, ca mai apoi sa luati o decizie informata. Pe amsterdamsexshop.ro puteti gasi o gama larga de mini vibratoare.

Show Comments

Comments are closed.