Minciunile Dragostei. Ce nu stiu barbatii, iar femeile nu vor sa recunoasca

Dragostea este un sentiment atat de frumos, insa care atrage atat de multe complicatii dupa sine, incat pe aceasta tema au aparut mii de cantece, carti, filme sau emisiuni de-a lungul timpului. Adevarul este ca nimeni nu intelege cu adevarat ce este dragostea, cum se manifesta si de ce are si implicatii mai putin placute, precum minciuna. Anticariatul Bucuresti https://www.printrecarti.ro/ ofera cititorilor si cititoarelor posibilitatea de a elucida unele mistere, de a se regasi in unele situatii expuse prin simpla lecturare a unei carti precum `Minciunile Dragostei. Ce nu stiu barbatii, iar femeile nu vor sa recunoasca`.

 

Carti care ajuta in relatiile interpersonale

Comandarea unei carti de la anticariat nu este singura solutie  potrivita pentru a rezolva o problema de cuplu sau pentru a reusi performanta de a intelege mult mai bine femeile. Cartile pot reprezenta o poarta deschisa catre o viata mai frumoasa, mai linistita, catre o buna intelegere a tot ceea ce ii inconjoara pe cititori si a situatiilor cu care se confrunta zi de zi.

Cartea scrisa de Deborah McKinlay aduce in discutie vechea problema a minciunilor spuse din dragoste, minciuni aparent inofensive insa care pot avea unele repercursiuni in timp. Situatiile expuse sunt cat se poate de reale, iar cele 128 de pagini sunt foarte cuprinzatoare pentru probleme ce tin de cuplu, de diferentele dintre felul in care reactioneza domnii si doamnele in anumite situatii, de lucrurile ce stau ascunse in spatele unor gesturi aparent normale.

Cartea se bucura de un real succes, atat in randul cuplurilor cat si in randul specialistilor, terapeutilor care intalnesc zi de zi unele situatii pe care cu greu le pot gestiona. Cele mai bune sfaturi pentru consolidarea relatiei de cuplu, cele mai bune exemple ca nimeni nu este perfect, nici macar partenera de cuplu pe care sotul o credea neprihanita si incapabila de a spune o minciuna, fie ea si inofensiva sunt expuse in aceasta carte cu usoare tente comice.

O carte tulburatoare si cat se poate de adevarata, Minciunile Dragostei analizeaza relatiile de dragoste in profunzime.

 

Daca doriti sa comandati carti de la un anticariat online nu ezitati sa accesati site-ul PrintrCarti.ro

Close Comments

Comments are closed.