Metode de inspectie a sistemelor de conducte – inspectia video

sistem de robotipentruinspectia video a conductelor

Inspectia video CCTV

Robotii fabricati pentru inspectia video a sistemelor de conducte, detin un cap manevrabila ce poate fi rotit pana la 360 de grade. Camera cu care sunt dotati, a fost facuta special pentru utilizarea ei in interiorul tevilor si nu numai ca ea detine o buna rezolutie, ci, de asemenea, are si o functie ce poate atinge 10x zoom precum si una ce-i permite sa ajusteze luminozitatea. Inspectia video CCTV poate fi cel mai eficace mod de a detecta starea in care se afla conductele.
Materialele ce intra in compunerea unui astfel de robot, sunt usoare si ferme. Diferite materiale pot fi folosite pentru diferite parti ale robotului – de exemplu, metalele reprezinta materialele ideale pentru constructia lui, in timp ce plasticul nu este o optiune asa buna deoarece nu are aceeasi rezistenta. Dintre metale, aluminiul este ales datorita faptului ca este unul usor. Pentru motor, trebuiesc folosite materiale ce detin o mare susceptibilitate magnetica si in acelasi timp sa fie bune conductoare energetice – dintre ele, un bun exemplu este reprezentat de cupru.
Pentru a te folosi de un sistem de roboti pentru inspectia video a conductelor poti contacta site-ul bio-tech.ro . Aici vei gasi persoane ce reusesc sa se foloseasca de ultimele aparitii tehnologie pentru a avea rezultate cat mai bune. Ei au inteles rolul important pe care-l joaca robotii in intretinerea sistemelor de conducte si in repararea acestora. Indiferent de amplasarea tevilor, robotii sunt facuti pentru a fi in masura sa parcurga atat pe orizontala cat si pe verticala.

Close Comments

Comments are closed.