Metode alternative de incalzire

Daca inca nu ati apucat sa va puneti calorifere aluminiu noi sau instalatia pe baza de teava cupru, este posibil sa aveti o perioada mai friguroasa in casa. In cazul in care doriti instalarea acestora cat mai repede, luati legatura cu cei de la www.ecalorifere.ro si cu siguranta veti avea casa incazlita in cel mai scurt timp posibil.

In caz ca mai aveti totusi de asteptat, exista cateva metode alternative, mai mult sau mai putin sigure si eficiente.

O metoda ar fi aprinderea cuptorului. Cuptoarele functioneaza bine pentru scopul propus, adica incalzirea alimentelor. Dar pentru ca un cuptor este o sursa de caldura, ati fi tentati sa incercati sa utilizati cuptorul pentru a incalzi apartamentul, de asemenea. In acest caz, fiti foarte atenti pentru ca exista pericol de accidentare. Lasand usa cuptorului deschisa sau plita arzand, reprezinta un pericol de ardere serios. De asemenea, exista pericul de intoxicare cu monoxid de carbon. Acesta are si efecte limitate. Daca stati langa cuptor, intr-adevar va va fi cald, insa acesta nu are niciun mecanism care sa faca caldura sa circule prin tot apartamentul.

O alta metoda ar fi folosirea lumanarilor. Acestea pot ilumina dragut apartamentul si dau si o ambianta aparte si un aer de intimitate, insa nu ar trebui sa va bazati pe ele. In primul rand nu sunt eficiente. Luminarile aduc un plus de caldura in locuinta, insa cu siguranta nu suficienta incat ca aceasta sa fie si simtita. Pe langa acest lucru, reprezinta si un risc mare pentru incendiu.

Close Comments

Comments are closed.